Koronadan dolayı okullar yeniden kapatılır mı sınavlar online olur mu sizce
Kapanır
Kapanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vakalar hızla artmaya devam ediyor kapanma ihtimali yüksek gibi geliyor. Herkes yurtlara kaydolduğu için sadece sınavlara yüzyüze çağırabilirler. 200 lise sınıfı karantinada bunu sınav haftasında yapamazlar. Üniversitelerde amfilerde bu durum nasıl olacak? Çok sıkıntılı geliyor bana bu durum
Vakalar hızla artıyor olabilir ama aşılamanın yüksek olması ile hastalığın ağır atlatılma seyride değişti... kapanma olursa bile sadece sınıflara veya okullara özel küçük bölgesel kapanmalar olabilir sadece. genel bir kapanma söz konusu bile değil artık.
Genel kapansın ya
Okul sektörünün içerisinde sayılırım bir çok müdür ve öğretmen arkadaşlarım var
Genel kanı ;yönündein özel okul ve dersanelerin kayıtlarını yapmalarını ücretlerini toplamalarını beklediği yönünde
İnş
Cevap
15Cevap
Çok üzgünüm ama kapatılacak...
Nerden biliyorsun demeyin, zamanı geldiğinde öğreneceksiniz zaten.
Eğer kapanırsa bu sözünü unutmayıp bir hayır duası edicem arkandan abi
Geçmiş zamanlarda okulların kapalı kalmasını büyük bir kayıp olarak gördüklerinden çok ama çok zor gibi.
Hani cvid'den tamamen bağımsız yeni bir virüs çıkarsa belki😂
Kapanmasa sa Kapatılması gerekiyor. Aşı Karşıtı beyin yoksulu insanlar var hâlâ ve Okullarda Temaslısından tut Covidlisi bile vardır. Kapatılmalı.
Bu beklentiler boşuna yavrum, eşek gibi okuyacaksın okulunu..
Offf istemiyorum online olsun
Bi zahmet kapatmasınlar millet o kadar masraf etti ev tuttu yurda kayıt yaptırdı yol parası vırrık cırrık Bi ton mesele zannetmiyorum olsaydı başta yayınlarlardı yani
bence kapanmasa daha iyi. zaten sosyal hayatım hiç yok yalnızlıktan deliricem
Sanmam kapanmaz aşılama artış oldu okullar kapanmaz
Cidden ben de merak ediyorum ona göre eşya götüreyim bari
Zaten 2 yıl kapalıydı tamamen 2 yıllık eğitimi yok sayabiliriz kimse bişe anlamadı bu senede kapanırsa önünü dahada alamayız
Turizm sezonu bitince heryer kapanacak. Rez alın.
İnş
2 ay antalyada çalıştım. Tevrübeyle sabit. Üni falan okuyorsan ev tutma.
ben antalyadayım kimse maske falan takmıyor hele turistler avmde bile takmıyor ama vakaları soylemıyolar asla çok kötü...
aynen ben kemerdeydim her şey serbest her türlü kapanacak şu an vakaları gizliyorlar ülkeye döviz girişi durduğu gibi kapanmaya devam. Tc vatandaşının hiçbir değeri yok devlet için.
antlyada iş bulurmuşum bana
ben babamla kavga ettim akşam bilet aldım, internetten bir çocukla tanıştım 1 gün onda kaldım falan. Kemerde otelde çalıştım 2 ay. Sonra bunaldım, çıktım. Turizm elemanı şu an alınmıyor, aksine eleman çıkarıyorlar sezon bitmek üzere olduğu için. Ama ararsan bulabilirsin diye düşünüyorum. Madhotel. com diye bir site var, ordan bakabilirsin.
Mahmut kapatmaz. Bizim sınıfta 2 öğrenci pozitif çıktı fakat sınıfı kapatmadılar.
Vakalar 30 bin kapatacaklar
İnş
Kapanacağını düşünüyorum.
İnş
:D
Kapanır çok Corona olmaya başladı
İnş
kapatılır
İnşşallaaah
Zannetmiyorum kapanacağını
Herkes yurda yerleşti sanmıyorum
kapanır