İlk kitabım ''Organik Kafa'' sonunda basıldı.''Organik'' bir kafa görmek ister misiniz?

Sevgili KS arkadaşlarım. Uzun zamandır birçoğunuzun haberdar olduğu deneme türündeki kitabım Organik Kafa basıldı ve net üzerinden tanıtımı yapılmaya başlandı. Ve bu hafta inşallah DR, Kitap Yurdu gibi kitapçıların ve yayıncıların web sitelerinde satışa çıkacak. KS de aylardır fikrinizi sordum, görüşlerinizi aldım... Her seferinde değerli görüşleriyle birlikte sevincimi, heyecanımı paylaşan tüm dostlara sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız...http://www.kibo.com.tr/kibokatalog/kitap-organik-kafa-aykut-kurtoglu-9786052320181#
İlk kitabım ''Organik Kafa'' sonunda basıldı.''Organik'' bir kafa görmek ister misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
değerli arkadaşlarım... ve ve veeeeeeee kitabım bugün itibariyle kitap evlerinin web sitelerinde satışa çıktı. kitap yurdu dahil... google organik kafa kitap yurdu yazarsanız ya da organik kafa aykut kurtoğlu yazdığınızda kitabımın satıldığı web sitelerinin adresleri çıkıyor karşınıza. ve ben tek kuruş telif ücreti alamayacağım dolayısyla maddi kazancım yo ama eğer kitabımdan bir tane alırsanız çok mutlu olurum , onur duyarım. selametle...