Öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum , ve devamını getirmenizi en içten Dileklerim ile bekliyorum , bende kitap yazmak istiyorum bunun içinde zor uğraşlar vermekteyim , sizin gibi ne istediğini bilen ama biraz çaresizlik içerisindeyim ve sizin yapmış olduğunuz eserinizin yapımın da karşılaştığınız zorlukları benim ile paylaşmanızı yardımcı olmanızı bekliyorum umarım söylediklerime kulak verip mesaj yoluyla geri dönüş sağlarsınız başarılarınızın devamı dilerim..
11 Yorumla
Soran+1 yılöncelikle cok tesekkür ederim. sizin calışmlarınız konusunda elimden bişey gelirse tabi ki seve seve yardımcı olurum. deneyimlerimi sizinle paylaşırım
En İyi Cevaplar
+1 yılYolunuz açık olsun hocam. Sizin adınıza sevindim. :) Bir hayalin gerçeğe kavuştuğu günde benide paylaşımınıza davet etmenize memnun oldum. :) Kitabınız dağıtıma çıksın 1 adet alacağım. Başarılarınızın devamını diliyorum..
00 Yorumla
Demek basıldı. 😊
Görür görmez sizin için sevindim.
Umarım insanlara ulaştırmak istediklerinizi insanlar en güzel şekilde ağırlar ve hayallerinize ulaşırsınız. 😊11 Yorumla
Soran+1 yılgünaydınlar:) evet basıldı ve su an google adımla birlikte kitabımı yazınca satısa sunulan web sitelerinin adresleri çıkıyor. iyi ki vasrınız. cok tesekkür ederim
Hatırladım sorunu cevap vermiştim, çok güzel bir olay bende kitap yazıyordum bir ara ama ilham önemli işte yarım kaldı. Hayırlı olsun size de..
13 Yorumla
Soran+1 yılÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. evet gerçekten insanın kendini ifade edebilmesi fikirlerini insanlarla paylaşması cok güzel. ve siz de lütfen vazgeçmeyin. eminim güzel bir kitap cıkacaktır yazdıklarınuzdan
Soran+1 yılçok tesekkür ederim. çok iyisiniz. var olun...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
+1 yılÇok sevindim, ilk siparişimle birlikte alacağım. İmza günleriniz, bol baskılarınız olur inşaAllah. Allah utandirmasin
17 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim... destekleriniz çok değerli yolun başında olduğum su günlerde. ve ilk size söyleyeyim sitede... kitabım bugünden itibaren kitapevlerinin web sitesinde satısa cıkmış. aykut kurtoğlu organik kafa yazınca google kitabımın satıldığı web sitelerinin adresleri çıkıyor:))
- +1 yıl
Kitapyurdu. com da satışta şu an
Soran+1 yılevet satısta:))
- +1 yıl
Ocak listeme ekledim :)
Soran+1 yılevet satışa çıkmış. ben de az önce gördüm... çok heyecan verici:))
- +1 yıl
😊😊
Soran+1 yılçok tesekkür ederim gerçekten. cok değerli desteğiniz gerçekten... saolun
+1 yılHele şükür ya 🤗 Rabb'im 15. baskıyı görmeyi nasip etsin 😉 Okuduktan sonra yorum yapacağım muhakkak :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhoş geldin değerli insan güzel kardeşim... iyi ki varsınız iyi ki varsın... evet sonunda cıktı. google adımı yazıp bir de yanına organik kafa yazarsan işte kitabımın satıldığı web siteleri cıkıyor sonunda:))
+1 yılTebrikler ve başarılar.
En ihtiyacımız olan şey son dönemde. En doğal fikirler. 😉 aynı zamanda hisler.11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:)) ama bir insan kendisi değilse bence sadece sıradan ve basit bir taklitten öteye gidemez. bu yüzden doğal ve özgün olmaya çalışıyorum hem hayatımda hem kitabımda
Imzali gönderirseniz okumak isteriz kitabınızı.. ☺ 😛
24 Yorumla
Soran+1 yılbüyük bir keyifle hemde:)) bu benim için de onur ve mutluluk sebebi olur.
Soran+1 yılçok çok saolun... çok iyisiniz:))
Hayırlı olsun abi. Mutlaka alacam merak ediyorum 😊
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğerli kardeşim. ben telif ücreti almıyorum kitabın satısından bir kurus kazanmıcam ama sizin gibi değerli insanların ilgisi bana maddiyattan cok daha değerli geliyor. alırsan cok sevinirim.
Soran+1 yılkesinlikle sizin ilginiz alakanız benii çok mutlu ediyor. onur duyuyorum. alırsanız cok sevinirim kitabımı ve su an kitap yurdunda satılıyor:))
+1 yılHayırlı olsun, tebrik ediyorum sizi 😊 En kısa zamanda alacağım..
11 Yorumla
Soran+1 yılselam sürrealist kardeş:))) verdiğniz desteğe ne kadar tesekkür etsek az... cok cok saolun.
+1 yılOo beklenen haber geldi.. Bize de almak destek olmak düşer. Başarılarınızın devamını diliyoruz..😇
12 Yorumla
Soran+1 yılsizi görünce gerçekten tebessüm ediyorum. siz de benim değerli arkadaşlarımdan kardeşlerimdensiniz:)) katkınız cok oldu. DR da kitap yurdunun web sitesinde satılacak birkaç güne inşallah. iyi ki varsın:))
- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ederiz bilmukabele.. Devamını dileriz.. Sizde iyi ki varsınız, çok memnun olduk memnun kaldık..😊
- Kültür & Sanat konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılkitabın açıklaması çok etkiyici ilk fırsatta okumak isterim
12 Yorumla
Soran+1 yılcok cok teşekkür ederim... ben de siz gibi değerli insanların okumasından onur duyarım
- +1 yıl
ben teşekkür ederim , elimden gelen desteği veririm
+1 yılHayırlı olsun bende yazmak isterdim ama öyle bir yeteneğim yok ya da var ben görmek istemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim. mutlaka denemekte fayda var.
+1 yılHayırlı uğurlu olsun ilk fırsatta alıcam inşaallah.
11 Yorumla
Soran+1 yılsiz gerçekten benim için farklısınız. emeğiniz cok oldu. cok saolun
Hayirli olsun dr dan alırız almasına da şöyle imzalı k. s den yavuz dostuma diye olsa daha bir hevesle okur kütüphaneme koyar hatıra olarak saklarim
12 Yorumla
Soran+1 yılbana adresinizi yazarsanız evdeki kendim için ayırdıklarımdan birini mutlaka hediye ederim. çok saolun
+1 yılTebrikler
umarım kısa sürede ciddi bir okuyucu sayısına ulalırsınız13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. umarım insanlar önyargılarını terk ederek popüler olmayan insanların da paylaşacak değerli fikirleri olabileceğini düşünür...
- +1 yıl
zaten bunun farkında olurlar ise fikirlere saygı duyulabilir ise herşey yoluna girer
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum... ihtiyacımız olan bir bakış bu
Kültür & Sanat konusunda 739 cevap paylaştı. İsmi etkileyici. Umarım okuyucuların ilgisi gönlüne göre olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. gerçekten çok değerli benim için herbirinizin manevi desteği
Tebrikler umarım daha nice faydalı eserleriniz olur okuduğumuzda da yorumlarız kısmet olursa. 😊 👍
11 Yorumla
Soran+1 yılcok teşekkür ederim. hep söylüyorum ama birkez daha söyleyeyim. telif ücreti almıyorum ktabımdan ama sizin gibi değerli bir insanın ilgisi, okuması bana paradan cok daha değerli... alırsanız onur duyarım. yorumunuzu da şiddetle beklerim
- Kültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTebrikler hocam imzalı sözünüz vardı hatırlarıyım ☺
11 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkür ederim:)) sözüm söz. hem de seve seve. sadece birkaç tane emsal gönderdi yayınevi cokca gecsin elime. adresinizi yazın bana lütfen. göndericem size
Hayırlı olsun. En kısa zamanda kitabınızı okuyacağım. Basarilarinizin devamını dilerim
14 Yorumla
Soran+1 yılsiz de buradaki en değer verdiğim insanlardansıznı en bastan beri. cok saolun. iyi ki varsınız
Soran+1 yılben bu sitede kitapla ilgili olmasa bile kendime en yakın bulduğum insanlardansınız. ve başka isimlerle de girsem bazı dönemler de ks de illaki sizinle adam gibi muhabbet etmişizdir. tekrardan teşekkür ederim
ne mutlu size hocam ilginç bir ismi var hemen almalıyım. Teşekkürler.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim. çok iyisiniz. beğenileriniz beniçok motive ediyor. cok saolun
- +1 yıl
ilginç bir kitaba benziyor mutlaka alacağım İnş. hayatıma faydalı olur. ocam sormak istediğim bir sorum var yanıtlarsanız çok memnun kalacağım. şu iki soru.
Terk edenler ne zaman döner? ↗
Ruh eşimi yurt dışında bulabilir miyim? ↗
- Kültür & Sanat konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılharika tebrikler satılan yerden alıp okumak isterim
11 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim. telif ücreti almayacağım kitabımın satısından. ama siz gibi değerli insanların ilgisi maddiyattan cok cok daha değerli. cok saoalun
+1 yılHayırlı olsun başarılarınızın devamını dilerim... Belli bir kitleye ulaşınca sivas kitap günlerine de bekleriz..
11 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim inşallah
Hatırlıyorum bu başlığı:) :)
Başarın daim olsun yazar arkadaşım15 Yorumla
Soran+1 yılçok çok saolun:)) ben edebiyat öğretmeniyim. profesyonel işim bu ama bir yazar adayıyken bile yazar olarak değerlendirmeniz için de ayrıca teşekkür ederim...
Soran+1 yılbüyük bir keyifle:)) iletişim adresinizi özelden yazarsanız göndereyim
Soran+1 yılTAMAMDIR. GÖRÜŞMEK ÜZERE...
- Kültür & Sanat konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun... :) Umarım hak ettiğiniz kadar yükselirsiniz.
Belki ben bile okurum : )))
Başarılarınızın devamını dilerim.11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah... Teşekkür ederim.
- Kültür & Sanat konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılHayirli olsun baskan bide bana yazsan guzel bir kitap :)
15 Yorumla
Sorantek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım:))
Sorancanın saolsun güzel kardeşim...
- +1 yıl
Hahah nerde satisa cikti aliyim abi :)
- +1 yıl
Tesekur ederim emegine saglik
Soran+1 yıleyvallah... selametle:)
Başarılarınızın devamını dilerim
31 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim. cok saolun
+1 yılBeleşe verseniz iyi olur😂😂
33 Yorumla
Sorannerede beleş, oraya yerleş diyosun yani:))
- +1 yıl
Ögrenci adam beleşi sever😂😂
Kac tl bu arada kitap
Soran+1 yıl15 tl... http://www. kibo. com. tr/kibokatalog/kitap-organik-kafa-aykut-kurtoglu-9786052320181#
Harika haber, başarılar... Dilinize, Yüreğinize ve Ellerinize sağlık...
10 YorumlaOo başkan hayırlı olsun destek amaçlı alınır
21 Yorumla
Soran+1 yılvalla nasıl sevinirim bilemzsin:)) telif ücreti almıyorum sözleşme gereği ama manevi kazancı herşeyden değerli olur ilginiz... çok çok teşekkür ederim
Kültür & Sanat konusunda 568 cevap paylaştı. Tebrikler hadi hayırlı olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim. saolun
+1 yıltebrik ederim. hayırlı olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim. çok saolun
+1 yılTebrik ederim
Huzur getirsin, sahihine...12 Yorumla
Soran+1 yılen güzel temennilerden birinde bulundunuz. çok çok tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica eder, muvaffakiyetler dilerim.
Tebrik ederim abi😊inş devamı gelecek👍
11 Yorumla
Soran+1 yılÇOK TESEKKÜR EDERİM DEĞERLİ KARDEŞ... umarım gerekli ilgiyi görür ve devamı da gelir:))
+1 yılTebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun😊
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim değerli soydaş... sizin de desteğinizi asla unutamam. cok cok saolun
+1 yılÇok sevindim 🤗 hayırlı olsun
16 Yorumla
Soran+1 yılkaave de buradaymış:)) gözümün görmekten en cok memnun olduğu iisimlerdensin. iyi ki varsın
- +1 yıl
Ayyy nasıl mutlu oldum şu yorumunuza :)))) kitabıda merak ediyorum alacağım en yakın zamanda
Soran+1 yılgerçekler bunlar... siz değerlisiniz. ve su an kitap yurdu organik kafa yazınca google a kitabımın satısta olduğunu görüyorum:))
- +1 yıl
Ne kadar güzel ya :))) ilk defa bir kitabın çıkış aşamalarında bulundum bir kısmına şahit oldum :))) fikrimi söyledim naçizane veee sonunda okuma aşaması :))
Soran+1 yılsevincimi paylaşıyor olmanız da ne kadar değerli biri olduğunuzu gösteriyor:) iyi ki varsın kaave.. okuyup dğerlendirmeni de heyecanla bekliyorum
- +1 yıl
Sende iyiki varsın abi teşekkür ederim 😊
Kültür & Sanat konusunda 789 cevap paylaştı. Hayırlı uğurlu olsun ☺️
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler... çok saolun
+1 yılHayırlı olsun. Merak ettim kitabı?
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim... kitabım olduğu için demiyorum gerçekten... eğer okursanız iyi ki okumuşum diyebileceğiniz bir kitap. deneme türünde. ezberlerin ve tekrar tekrar söylenenlerin dışında farlı sözlerin yer aldığı bir kitap. okursanız elbette cok sevinirim. ve su an web sitelerinde satısa cıktı:))
+1 yılHayırlı olsun. Başarılarınızın devamını dilerim.
12 Yorumla
Sorançok tesekkür ederim...
- +1 yıl
Rica ederim.
- Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. saolun
- +1 yıl
Hayirli olsun organik.
Kimyasali dayayip bize organik diye yedirmiyon demi.😜
Ne kadar da organik kafalı bir insan.
11 Yorumla
Soran+1 yılona sizin gibi değerli insanlar karar verecek...
Hayırlı, uğurlu olsun :).
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. saolun
Hayırlı olsun hocam allah utandırmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim. çok saolun...
Tebrik ederim Hocam umarım devamıda gelir :)
12 Yorumla
Soran+1 yılcok cok saolun:)) umarım gelir. ve uarım insanlar bir şans verir kitabıma. su an kitap yurdunda organik kafa satılıyormuş. inanamıyorum:))
+1 yılHayırlı olsun.. yolunuz açık olsun.. tebriklerrr
11 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok saolun
Hayırlı olsun istediğin başarıya ulaşırsınız umarım
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim. temenniniz için saolun
+1 yılpromosyon amaçlı organik bişeyler paketleseydiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılilginççç. olabilir tabi:))
Hayırlı olsun içeriği ne acaba
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim... deneme türünde bir kitap. ve içinde aşk, sosyal ilişkiler, tarih doğa vb. gibi çok farklı birbrinden bağımsız denemelerim mevcut. herbirinde farklı bir bakış sunmaya çalıştım ezberlerin klişelerin yerine
Soran+1 yılcok teşekkür ederim
Tebrikler hayırlı olsun 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim. bugün cok özel benim için ve bugün siz gibi insanların sevincimi paylaşması cok öenmli. saolun
Hayırlı olsun tebrik ederim
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkğr ederim. çok saolun
Tebrik ederim inşallah umduğunu bulursun
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim. inşallah
Hayırlı olsun.. En yakın zamanda alacağım😊
12 Yorumla
Soran+1 yılcok cok tesekkür ederim. iyi ki varsınız. şimdi tam da şimdi desteğe ihtiyacım varken size ne kadar tesekkür etsem az... iyi ki varsınız
+1 yılD&R'ı hemen takibe alıyorum😄
12 Yorumla
Soran+1 yılhay Allah razı olsun senden:))) desteğiniz için ne kadar tesekkür etsem azdır. cok saaolun
- +1 yıl
Ayıpsın abi. Şimdi arkadaşlarıma da söylüyorum almaları için😉. Hep destek tam destek😎🤘
Tebrikler hayırlı olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim:)) çok saolun
+1 yılHayırlı olsun
Neden bahsediyor15 Yorumla
Soran+1 yılkitabım deneme türünde bir kitap. hayat olaylara ve insan ilişkilerine özgün bir bakış kazandırmaya calaıştım. çogunlukla ironik coğunlukla espirütüel ama coğunlukla da doğru bir bakış. içinde yüz civarında kimisinde doğa, kimisinde aşk kimisinde tarih ama en cok da sosyla konular var kitabımda. ama ddiğim gibi hepsinde de önceden söylenmemiş sözler söylemeye calıştım:)
- +1 yıl
Ne güzel tebrik ederim
Daim olsun inşallah
Soran+1 yılçok teşekkür ederim cok saolun... gerçekte kitap yazmak için değil toplumun görmesi gereken duymasını istediği sözlerimi insanlarla paylaşmak adına kaleme aldım kitabımı. umarım başarabilirim
- +1 yıl
Başarmışsın zaten bazen başlamak bile başarmanın yarısıdır sen başlamayı geçtim yayınlatmışsın ne güzel.
Tekrardan bol okuyucuların olur inşallah
Soran+1 yılAllah razı olsun sizden. yolun basındayken bu tür manevi destekler cok değerli benim için. saolun
+1 yılParayı bölüşürüz kanka
11 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah ama telif ücreti almıyorum yayınevinden:))
+1 yılHayırlı olsun Allah utandirmasin :))
12 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim. cok saolun...
- +1 yıl
Rica ederim :))
- Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun inşallah
11 Yorumla
Soran+1 yılçok tesekkür ederim... cok saolun...
tebrikler okuyamadım kusura bakma yogunluk..
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim. ne demek... okuma isteğiniz bile sevindirici. saolun
+1 yılSenin şu kitabın knusu özetle nedir?
11 Yorumla- +1 yıl
Alıp okumam iki şeye bağlı. Birincisi kitaba kolay ulaşabilir miyim? Mesela kendi bulunduğum ilin ilçesindeki her hangi bir kitapçıdan bulabilir miyim? (Bir kitap için 30 km yol tepmem) 2. si 20 tl den fazla olmaması lazım. O taktirde seni sevindirebilirim.
İçeriğe gelince. Ben bir tahminde bulunayım yanılıyorsam sen düzelt. 100 civarında başlık var. Ve her bir başlık hakkında tamamen kendi düşüncelerini dile getirdin değil mi? Örneğin uzaydan bahsettiğini farz edelim. Bilimsel bilgiler bir yana tamamen uzay hakkındanki kendi düşüncelerini yansıttın değil mi? Yanılıyor muyum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu üye hala burda mi acaba. Kitap çok güzeldi üzerine konusmak isterdim
00 Yorumla
+1 yılTebrikler abi 👏👏👏
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler güzel kaardeşim:))
Tebrik ederim..
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler...
tebrikler🙏🏾
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkürler...
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026