Küçük Prens'i okudunuz mu ya da izlediniz mi? Kucuk Prens'ten size de birşeyler kattı mı?

Küçük Prens, bize sahip olduğumuz şeylerin çok özel olduğunu anlatır. Onun gezegeninde ki tek çocuk, prens. Tek gül de eşsizdir.

"... güzelsiniz ama boşsunuz, diye ekledi. Kimse sizin için canını vermez. Buradan geçen herhangi bir yolcu benim gülümün size benzediğini sansa bile, o tek başına topunuzdan önemlidir. Çünkü üstünü fanusla örttüğüm odur, rüzgârdan koruduğum odur, kelebek olsunlar diye bıraktığımız bir kaç tanenin dışında bütün tırtılları uğruna öldürdüğüm odur. Yakınmasına, böbürlenmesine, hatta susmasına kulak verdiğim odur. Çünkü benim gülümdür o.”

Bu kitapta mutluluğun ve sevmenin birçok sebebi vardır. Ve insanlara öğretilir.

Çok sevdiğim bir kitap bu site üzerinden biri tavsiye etmişti ve bende okudum hayran kaldim birçok şeyin farkına vardım ve birçok kişiye tavsiye ettim okumadiysaniz eğer hayatınız da ters giden birşeyler varsa muhakkak okuyun veya izleyin pişman olmayacaksınız... Hayırlı geceler
Küçük Prens'i okudunuz mu ya da izlediniz mi? Kucuk Prens'ten size de birşeyler kattı mı??
Küçük Prens'i okudunuz mu ya da izlediniz mi? Kucuk Prens'ten size de birşeyler kattı mı?