Küçük Prens defalarca okudugum nadir kitaplardan her satirini tekrar tekrar hayranlikla heyecanla okuyorum

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Benim için Van Gogh Reyiz ne ise bu küççük prens de bazıları için o, çok seviyorlar bir ara bakarım bir yerde şuna denk gelmiştim sevdim zaten.
scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/.../...27498300_n.jpg
Kesinlikle. Tilki ve küçük prens
Kac kez okudum hatırlamıyorum en sonda filmine gittkm
Tesekkurler
Ben bu kitabı hiç sevmemiştim :/ o yüzden neden sevildiğini bir türlü anlamadım.
Fakat ortaokulda okumuştum, acaba ondan mı anlamadım. Bir daha okumalı mıyım sizce?
Ben 22 yadimi bitirmemistim 1 kez okumakla anlasilmiyor ben defalarca okudum tavsiye ederim
Profilim♡
Çok seviyorum, ben de kaç kere okudum unuttum. Misall "Birinin sizi evcilleştirmesine izin veriyorsanız göz yaşlarını hesaba katmalısınız."
Yaaa yaraladin beni
:(
Damdan düşen biri daha o vakit.
Cevap
12Cevap
Güzel kitap, çok eski ciltsiz basımı var bende de. Genelde çocuklara tavsiye ediyorlar ama bu kitabı anlamak için en az 15/16 yaşlarında olmak lazım, oda en az :)
Cok sanslisin
Cok sukur kutuphanem var :)
çocuk kitabı, neresi anlaşılmıyor, ayrıca benim için pek özel bir kitap değil (anlamamışsındır diyenler, en büyük hayal dünyası sizin, en zeki sizsiniz, herkes anlayamaz, tamam) çok abartıldığını düşünüyorum
Okuduktan sonra çok değerli bir insana vermiştim. Kendimden sonra onun hür zihnine sunduğum bu kitap belkide gözlerine değiyordur şu an kimbilir :)
Evet ben de birine hediye ettim. Fakat ben onun icin cok degerliydim o benim icin değil
Evet defalarca okudugunu belirtti
Kucuk prens zamaninin cok otesinde ve asla cocuk kitabi kategorisinde olmayi haketmeyen bir eser :)❤
çok sevdim hatta disarda tilki ya da yildiz objeleri ni satan yeri gorsem direk alirim
Ben de okumuştum ama aman aman bir beğenme olmadı benim için
Cunku yetişkinlere daha uygun. Lutfen sen de ergin bir bireysin ama ben okuduğumda 22 yaşını bitirmemistim bir kez daha okumalisin sindirerek
Çok güzel bir kitap. En sevdiğim sözü "Çölü güzel yapan, bir yerlerde su kuyusu saklıyor olmasıdır.”
Kesinlikle
Kitabın sonunda ağladım :(
Yaaaa sen resmen yasamissin
Okudum ama bir daha okumam gerek sanırım değişikti ve anlayamamıştım
Ilkinde cok idrak edilmiyor okudukca ozumsuyor insan
Teşekkür ettim hatırlattığın için, okumadınsa Kürk Mantolu Madanna oku ödeşelim..
Okudum tabiki de onu okumayan yasadim demesin
O zaman bir kitap borcum olsun
Ben de mutlu prensi çok sevmiş hatta okurken ağlamıştım sonlarında, ilk ağlatan kitaptı.
Onu da okudum ortaokulda cidden cok güzeldi
Çok güzel bir kitaptı gerçekten. Beklediğimden fazlasını aldım okuduktan sonra.
Bu kitabı hiç okumadım ama benim için özel olan bir insan çok seviyor ve okumayı düşünüyorum
Anlamadigim bir kitapti
1 kereyle anlasilmiyor
Çok degisime gitmişti biraz onyargiliyim şu an bu kitaba karşi ikinci kez elime alirmiyim bilmiyorum
Merak ettiğim bir kitap okumak lazım.
Kesinlikle okunasi :)
Çocukluğumun kitabı. Hala da okurum
Çok çok seviyorum ben de.
Cok sevindim :)
okdukca agladigim kitaptir.
Her kafa anlayamaz bu tadi hayal dunyasini.
Anlamayanlar da kotuluyor :)
Küçük prens 😍başka bisey bu
kalbime dokunması yetiyor bir daha okumak için
Hiç anlam ifade etmiyor
Sevgilim severdi
Okumanı sagladi mi saglamadiysa eger yeterince sevmemistir
Bana göre değildi o işler bildiği için zorlamadı ayrıldık şimdi okumayı düşünüyorum.
okudunmu?
Aşığım..
okumadım henuz
Buyuklere yazilmis bir cocuk kitaba okumalisin cok kalin degil sayfalarin cogunda cizimler var
okurum muhakkak
Okumadım kanks
Öneriyorum :)
Severek okudum
okumadım
Bilmiyorum
hic degil ozel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar