Arkadaşlar merhaba devler ligi kadro yaptım. Bu listeye eklenecek daha çok isim var fakat sınırlı sayıda ekleme oluyor farklı yorumu olanlar yorum olarak yazabilir (Mesela: Ata Demirer, Cem Yılmaz falan listeye ekleyemedim ne yazık ki...). Ben bu kadronun hepsini sever ve hatta taparım. Fakat bilirim ki bir tanesi hepsinden daha iyi bir oyuncudur... Fakat kendi fikrimin pek bir önemi yok. Çoğunluk ne düşünüyor merak ediyorum. Bu anket çok önemli bir anket... En sevdiğiniz ismi işaretledikten sonra onun en sevdiğini filmini yorum olarak atarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler
ŞENER ŞEN
KEMAL SUNAL
TARIK AKAN
CÜNEYT ARKIN
YILMAZ GÜNEY
SADRİ ALIŞIK / AYHAN IŞIK
HALİT ERGENÇ / OZAN GÜVEN / KIVANÇ TATLITUĞ / Cem YILMAZ / Ata Demirer... vs yeni nesil
Kemal sunal canım şaban.. Dokunmayin sabanima... Daha cok var.. Şener şen... ikisi genellikle ayni karade... Tosun paşa... En çok beğendim saban oglu şaban... Hababam sinifi serisi 💛💛💛
öyle demeyelim şıklara yazdığım kişiler yeni neslin en iyileri.. tabi ki bence de eski değerlerimizle kıyaslanamazlar... fakat barıs arduc 3 adam, sivaslı kardeşler kadarda basit degiller
sence buradaki sanatçıların rakibi olabilecek birimi o? ben yeni nesil içinde bile beğenmem onu. neyse herkesin kendi fikri fakat kenan imirzaoglu falan desen yine anlıcam :))
En İyi Cevaplar