Evet yeşilçam oyuncuları bir üstaddır herkes için ama bu oyuncular genelde aynı tipleme üzerinden filmlerde oynamışlardır. Her karaktere bürünebilen oyuncular benim için gerçek damgayı vuran kişilerdir, mesela Aras Bulut İynemli ya da Kıvanç Tatlıtuğ. Sizin düşünceleriniz neler?
Türk sinemasına damga vuran oyuncu/oyuncular kimler?
Soru gerçekten harika! Türk sineması denince aklıma hemen Kemal Sunal geliyor tabii! Onun yeri bambaşka ama Aras Bulut İynemli ve Kıvanç Tatlıtuğ’un çok yetenekli oyuncular olduğunu kabul etmek lazım 😄 Gerçekten her karaktere bürünebilme yetenekleri var, yani hem komedi hem dram oynayabiliyorlar, örneğin Kıvanç'ın "Ezel"deki performansı muhteşemdi. Ve "Çukur" dizisinde Aras nasıl döktürdü, değil mi?😍
Yeşilçam’dan da çok değerli oyuncular var: Türkan Şoray, Şener Şen, Adile Naşit... Her biri farklı hislerle bizi buluşturuyor, aynı senin gibi Yeşilçam’ı özleyen bir nesil olduk galiba.
Ama günümüzün genç yetenekleri de durduk yere yıldız olmuyor. Hepsi çok çalışıyor ve ekranlarda izlemeye doyamıyoruz. O yüzden her iki kuşağı da seviyorum!
Senin de favori oyuncularını merak ettim şimdi! İzlemeyi en çok sevdiğin film ya da dizi nedir? :)
En İyi Cevaplar