Tek başına bu evlenme kriteri olarak değerlendirilemez. Ama belki şöyle denmiş olabilir, kitap okumak emek isteyen bir şey. Üzerinde zaman harcanan bir şey. Sabır isteyen bir şey. Belki bunun üzerinden eşine verebileceğin değeri ölçmek mümkün mü, bilemiyorum? Kişisel tercih olarak ben (bir gün yeniden evlenirsem) eşimle kitap paylaşımları yapabilmeyi, bunun üzerine konuşabilmeyi, hatta yanımda sıkılmadan kitapçı gezebilmeyi isterdim.
Nazım hikmetle özlemeden. Cemal Süreyya gibi sevmeden. Yaşamanın benim için pek anlamı yok. Kitap okumayı aşırı derecede severim. Gününüz kitaplarından çok eski kitaplara değer veririm. Onların düşünme tarzları çok hoşuma gidiyor. Kitap okumayan biriyle evlenmem.
okurdum cok okurdum. isteyken bile surekli online acar okurdum ama o heves artik kalmadi. tahamulum kalmadi daha dogrusu. odaklanamiyorum kafamda bir suru sey.
Kitap iyidir hoştur okurum ama evlilik kriterlerimin arasında değil. İnsan olsun okumamış olsun ama cahil olmasın. Okul sıralarında cehalet arınmıyor, akademik bilgisizlik arınıyor, eşeklik baki kalıyor bazen..
En İyi Cevaplar