Kendini bastırma olacak olandan kaçamazsın ve unutma ne olursa olsun Cahit ustamız haklı; insan bastırdığı duyvunun esirir olur. Bu duygu ne olursa olsun :)
Şiirlerimi buzlara yazarım. Ben artık buzdagının görünmeyen kısmının şairi olmak istiyorum, demiş üstat dogru yazdıysam ve aynen en güzel buzdagı şairi Zarifoglu
Teşekkür ederim yorumun için incinsede kırlmayan yarandır kabuk bagladığın hasasların sen güçlü adamsın yıkılmaz saglam duvarların kale gibidir limanı denize dönük seninde sınavın bu işte sabır benimde tek sınavım bu yine sabır 😊
Kaç şiirini okudunuz ve o şu an hayatta değil yazıyor daki yor eki şimdiki zaman ve bence açık degil onun dili tüm şairlerden farklı baya farklı benim de en begendim hatta kendime bile örnek aldığım şair o 😊 zamana dursunlar, umuduz her zaman acımızdan büyük olmalı. Diger şiirleri paylaştığım şiir kadar açık degil yorumun için de teşekkür ederim her insanın düşüncesine saygım var.
Bildigin zamanı kullanmamalısın işte yaşamıyor ki ustam ama kalbimde zihnimde içimde umutları fikirleri Allahın da izniyle yer buluyor yaşıyor Allah o adamdan razı olsun
En İyi Cevaplar