Ben şu iki kitabı defalarca okumuş ve ezberleyerek duruma gelmişimdir artık. Şeker Portakalı - José Mauro De Vasconcelos Küçük Prens - Antoine de Saint-Exupéry Peki sizlerin defalarca okuduğu kitaplar var mı?
Bazı kitaplar vardır insanda bağımlılık yapar. Defalarca okumak istersin. Peki sizlerin defalarca okuduğu kitaplar var mı?
Kitaplar sıkıcı hayatımdan kaçmama yardım eden kapı benim için. Bir kitabı ne kadar çok sevsem de iki sefer okumayı sevmem. O zaman büyüsünü yitireceğine inanıyorum. Ama şuana kadar okuduğum en iyi kitap bence kürk mantolu madonna ydı.
Bu arada vasconselos ilk kitapta gayet başarılı bir duygu aktarımı yaparken şeker portakalının devam serilerinde biraz siciyor gibi geldi bana ama aramizda kalsın
babalar ve oğullar, 2 tane de adını bile söylemek istemediğim var. K. R. ve G. B. D. E. G. adın baş harflerini yazayım, baskısı da yok ama o kadar yani bana özel olsunlar istiyorum.
"Bir kitabı okuyup bitirdiğiniz zaman, bunu yazan keşke çok yakın bir arkadaşım olsaydı da, canım her istediğinde onu telefonla arayıp konuşabilseydim diyorsanız, o kitap gerçekten iyidir."
Julie Garwood - Sır Müjde Aklanoğlu - Bana sevmeyi anlat Julia Quinn- Bridgerton serisi Jennifer L. Armentrout - Melez sözleşmeleri serisi ve Lux serisi
Şeker Portakalı - José Mauro De Vasconcelos benim de en sevdiğim kitaptır. Bunun dışında: Tol - Murat Uyurkulak The Girl with the Dragon Tattoo - Stieg Larsson
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Bazı kitaplar vardır insanda bağımlılık yapar. Defalarca okumak istersin. Peki sizlerin defalarca okuduğu kitaplar var mı?
En İyi Cevaplar