Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! @elifycdg 🖤💫
kürk Mantolu Madonna her sene bir kere okurum. 💫

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet var yüzüklerin efendisi kalbim gibidir.
Benim de 🖤
Aldığım kitabı en az iki kere okurum ama aralıklı olarak sanırım tek okuduğum kitap Yüzüklerin Efendisi romanı.
Lotr da okunur be )
silmarillion okudun mu?
Okumazmıyım okudum tabi 😀 Ama Hobbit i ondan daha çok sevdim.
Ömer Hayyam, rubailer defalarca okunur, şiir kitapları da aynı şekilde.
çok üst seviye bir eser yalnız..
defalarca okunur, başucu kitabı gibi işte :)
baştan sona birden fazla kez okuduğum kitap yok ama arada açıp durduğum montaigne denemeler'i ile kendime düşünceler var aurelius'tan.
Cok iyi 💫🪐
Victor Hugo'dan Sefiller kitabını elime verseler yine okurdum.
Bilinmeyen bir kadının mektubu kesinlikle çünkü kendime yakın görüyorum o kitabı.
Var tabii neden olmasın
Hangileri
Alamut Semerkant drina köprüsü
Sefiller Victor Hugo 🌸
Ağlıyor musun sende🥲
@Mari_ sanki şimdiki zamanı hele de bazı yerlerinde şuanda Türkiye'nin içinde olduğu durumu anlatıyo 🙂 en çok ta insanların fare gibi çalıştırılıp köle olması haklarının yenmesi açlık kadınların farklı gözle görüldüğü zmnlar, gerçekten sefilligi en içten iliklere kdr hissettiren çok başarılı bı eser defalarca okudum ayrıca filmini izledim gerçekten duygusallaşmamak mümkün değil evet çoğu zmn ağlıyarak okuduğum bı kitap ✨🌸
Hiç aģlamadım kitap okurken ya bu bir eksi mi acaba 🤧
Sümüklü olmayı sevmiyosun demekki 😂😂
Hsjsjs
En son ne zaman ağladığımı hatırlamıyorum bile
Hsjsjsj 😂 senin duyguların yok ozmn duygusuz hdhdh😃🤣
Yaa ağlamayınca duygusuz mu oluyorum 🥲
Marius a aşık olan bir yan karakter vardı. Onun ve cosette nin annesinin hikayesi çok dokunmuştu bana. Sefilliği en çok hissettiren karakterlerdi. Öyle ağladım ki evdekiler sesime gelir diye korktum 😄 ağlamamak eksiklik değil tabiki de😄
Ağlama ztn hep gül 😀🌸
@Mari_ o kadar mı ya 😀
Dinledikçe sizi yaşırıyorum. Duygusal insanlar sizi :)
@Mari_ kesinlikle sefillik ve çaresizliği hissettiriyo 😀 okurken bende duygu değişimleri yaşıyorum hahahah
Ağlasan da ağlamasan da etkileniyorsun her halükarda çünkü efsane bir kitap harika bir yazar zaten🤗 kızlar daha duygusaldır yapacak bişey yok 😄
@Mari_ kesinlikle katılıyorum 😀🤗
@Mari_ yess. Katılıyorum 🙂
Hoşçakalın güzel insanlar. Evet bu bir veda 🤧💫
💐💕
🌷💞
Blackpink dergileri
Ahh bir şeyler okuyorsunn
Yok ah Raif üzümlü kekim
))
raif iyi adamdı ama bir kusuru vardı...
Şimdi korkaklığı aklıma geldi Raifler kapatılsın sjsjs
yaa ksks
Sefiller, saatleri ayarlama enstitüsü bu iki kitabi baştan sona üç kere okudum buna rağmen ara ara elime alır tekrar parça parça okurum
Michael sikkofield - piyon
Kafka babaya mektuplar
Paulo Coelho - Simyacı
Her okumada insana farklı şeyler katan bir kitap
Hayır, yok. Okuduğum kitapları kolileyip güzelce muhafaza ettiğimden.
oradan çıkarırsın belki )
Yeni evimize taşınırsak bir odayı tamamiyle kitap okuma odası yapmayı istiyorum:) bazı kitaplar masumcukların yaşlarına göre köy okullarına bağışlandı
Aa ne güzel 🙂💫
Hayır yok
Hayır, yok