"Daha önce pek fazla okumuyordum. Kitaplar evimizde pek sık görülmezdi. Ekmeğin daha önemli olduğu düşünülürdü. Karnımızı doyurmak zihnimizi doyurmaktan daha önemli bir işti."
...
"O benim için bir anneden daha fazlasıydı; savaştaki silah arkadaşımdı."
...
"Aramızda garip, hatta anlaşılmaz bir bağ vardı; bir göz kırpmasıyla diğerimizin ne hissettiğini anlayabiliyordu. Bir örümceğin kesilmiş iki bacağının, birbirlerinden ayrı olsalar bile ikisinden birinde hayat olduğu sürece hareket edebilmesi gibi bir durumdu bu."
...
"Aynadan nefret eder ve korkar olmuştum. Bana çok fazla şey anlatıyor gibiydi."
...
"Fark etmek acıydı ama gerekliydi."
...
"Büyüdükçe tanrı bile benden uzaklaşıyordu sanki."
...
"Korktuğunu biliyorsun, çok korkuyorsun;fakat kendine bile itiraf edemiyorsun. Bu iyi bir şey."
...
"Artık çocuk olmadığımı biliyordum ama 'yetişkin' de değildim. Çocukluğun neşeli umursamazlığı ve yetişkinliğin acısı ve hayal kırıklığı arasında asılı kalmıştım. Eskisi gibi umursamaz ve mutlu olmak istiyordum."
Sol Ayağım - Christy Brown
#KitaplarKalpKırmaz
#AylakAdam
...
"O benim için bir anneden daha fazlasıydı; savaştaki silah arkadaşımdı."
...
"Aramızda garip, hatta anlaşılmaz bir bağ vardı; bir göz kırpmasıyla diğerimizin ne hissettiğini anlayabiliyordu. Bir örümceğin kesilmiş iki bacağının, birbirlerinden ayrı olsalar bile ikisinden birinde hayat olduğu sürece hareket edebilmesi gibi bir durumdu bu."
...
"Aynadan nefret eder ve korkar olmuştum. Bana çok fazla şey anlatıyor gibiydi."
...
"Fark etmek acıydı ama gerekliydi."
...
"Büyüdükçe tanrı bile benden uzaklaşıyordu sanki."
...
"Korktuğunu biliyorsun, çok korkuyorsun;fakat kendine bile itiraf edemiyorsun. Bu iyi bir şey."
...
"Artık çocuk olmadığımı biliyordum ama 'yetişkin' de değildim. Çocukluğun neşeli umursamazlığı ve yetişkinliğin acısı ve hayal kırıklığı arasında asılı kalmıştım. Eskisi gibi umursamaz ve mutlu olmak istiyordum."
Sol Ayağım - Christy Brown
#KitaplarKalpKırmaz
#AylakAdam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar