Bu zamana kadar hiç okuma fırsatım olmadı kitabı da sene başı fuar vardı ordan aldım yakın zamanda okumayı düşünüyorum

Bu zamana kadar hiç okuma fırsatım olmadı kitabı da sene başı fuar vardı ordan aldım yakın zamanda okumayı düşünüyorum
Çok iyi bir şekilde Kurtuluş Savaşı tarihi bilmeden ve cumhuriyet tarihinin ilk evresini anlamadan Nutuk okumak boş bir eylemdir. Öncelikle iyi şekilde Atatürk biyografisi okunmalı. Örneğin Kurtuluş Savaşı'yla ilgili Sabahattin Selek'in 1000 sayfalık Milli Mücadele adlı kitabını tavsiye ederim. Cumhuriyet tarihi ve Atatürk ile ilgili birçok kitap okudum ama hala Nutuk'u okumadım. Bence Nutuk en son okunmalı ve piyasadaki Nutukların çoğu eksik ve özet. Orijinal Nutuk 1000 küsür sayfa.
Öncelikle Sabahattin Selek'in Milli Mücadele adlı kitabını okuyun hocam kesinlikle.
Rica ederim. İyi okumalar.
Cevap
8Cevap
Baştan sona okumak nasip olmadı. Parça parça, belli konuları merak edip bakmışlığım var ama gerçekten de herkes okumalı.
Nutuk özel bir kitaptır. Atatürk'ün fikirlerini ve yaptıklarını anlatır. Herkes okumalı
Ben okudum hoca 10 kere okutmustu okumak sorunda kaliyorduk çünkü karışık sayfalardan cümleler soruyordu
Okumadım ama listemde
Şu anda okuyorum.
Okudum. Okunması gereken bir kitap.
Fırsatım olmadı ama isterim okumak
Evet okudum
Okumadım
okudum
okumadim
Gerek duymadım
Okumazsin da neyse
Genel bir görüş olarak bahsetmiş bence bu bayan. Alırız ve okumayız. Sende öyle yaparsın diye düşünmüştür muhtemelen. Çünkü Türk toplumun kitap okuma alışkanlığı çok az. Bakın burada bir haber bile var
www.odatv4.com/.../turkiyenin-soke-eden-kitap-okuma-rakamlari-1311161200-103885
Evet Taner sana noluyo karşim
Ne dedim sen atladin
😂😂kız helal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?