Bu zamana kadar hiç okuma fırsatım olmadı kitabı da sene başı fuar vardı ordan aldım yakın zamanda okumayı düşünüyorum

Bu zamana kadar hiç okuma fırsatım olmadı kitabı da sene başı fuar vardı ordan aldım yakın zamanda okumayı düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok iyi bir şekilde Kurtuluş Savaşı tarihi bilmeden ve cumhuriyet tarihinin ilk evresini anlamadan Nutuk okumak boş bir eylemdir. Öncelikle iyi şekilde Atatürk biyografisi okunmalı. Örneğin Kurtuluş Savaşı'yla ilgili Sabahattin Selek'in 1000 sayfalık Milli Mücadele adlı kitabını tavsiye ederim. Cumhuriyet tarihi ve Atatürk ile ilgili birçok kitap okudum ama hala Nutuk'u okumadım. Bence Nutuk en son okunmalı ve piyasadaki Nutukların çoğu eksik ve özet. Orijinal Nutuk 1000 küsür sayfa.
Öyle mi diyorsun bana bu konularda tavsiye veren hiç olmadı tarihe merakım var ama osmanlı zamanına Atatürk' ün zamanıyla o kadqr az sey biliyorum ki bari bi kitabıni bitirim diye düśündüm
Öncelikle Sabahattin Selek'in Milli Mücadele adlı kitabını okuyun hocam kesinlikle.
Tamamdir o zmn onu alayım teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim. İyi okumalar.
Baştan sona okumak nasip olmadı. Parça parça, belli konuları merak edip bakmışlığım var ama gerçekten de herkes okumalı.
Nutuk özel bir kitaptır. Atatürk'ün fikirlerini ve yaptıklarını anlatır. Herkes okumalı
Ben okudum hoca 10 kere okutmustu okumak sorunda kaliyorduk çünkü karışık sayfalardan cümleler soruyordu
Okumadım ama listemde
Şu anda okuyorum.
Okudum. Okunması gereken bir kitap.
Fırsatım olmadı ama isterim okumak
Evet okudum
Okumadım
okudum
okumadim
Gerek duymadım
Okumazsin da neyse
Alla alla? Ön yargıya bak sen o değil de teyzecim niye gizliye girdin ki sen şimdi 😄
Genel bir görüş olarak bahsetmiş bence bu bayan. Alırız ve okumayız. Sende öyle yaparsın diye düşünmüştür muhtemelen. Çünkü Türk toplumun kitap okuma alışkanlığı çok az. Bakın burada bir haber bile var
www.odatv4.com/.../turkiyenin-soke-eden-kitap-okuma-rakamlari-1311161200-103885
@_Taner_ yalnız benim lakabım 'kitap kurdu' kadinın ne bahsettiği açik açık olana açık olurum
Valsecim düşüncesini yazmış işte 😊 takılmayın, sanada iyi okumalar, güzel bir tercih yapmışsın
@_Taner_ tamam da sana noluyor kendi dili yok mu? Sen niye atlıyon ordan
Evet Taner sana noluyo karşim
Uslubun bile bozuk daha insanlarla diyalog kurmayı bile bilmiyorsun Uzatma artık,
Ne dedim sen atladin
@_Taner_ yaw te allam sa na neee dmden yazmissin yok sana niye dm den yazamiyoz yok sen prensesin kızı mısin hayırdir? Benim mi üslubum kötü daha ne yazdiklarini da söyliyim mi kimin üslubu kötu tartısmayalim rezil ederim seni şimdi kaybol sayfamdan her yoruma da atlama
😂😂kız helal
Skjdbd hayir yani sövmemişim bi sey olmamış gelmis ordan atlıyor ay sinir oldum ya sanki sen cevap veremicen bana