Bundan önce en kalın Kubbe'nin Altında kitabını okumuştum yine King'ten, 1024 sayfa. Şimdi 1216 sayfa ile Mahşer'e başladım, kaç seneye biter sizce? :/
Bugüne kadar okuduğunuz en kalın kitap kaç sayfaydı?
Sadece başlık adı altında değerlendireceksek ortalama 30 bin sayfa ile ''Türkler Ansiklopedisi''. Lise hayatım boyunca anca bitirebildim. Ortalama 2 ayda bir cilt. 1 cildi ortalama 1400-1500 sayfa civarlarında idi ve yazıları da küçüktü. Her gün azıcık okumakla 2 ayda bitiyordu. Yani en kötü ihtimal 2 ayda seninki de biter. Bir de o bir roman, bitmesi çok daha kolay olur.
yuh stephın okuyor :D aly mı ediyorsun okitabı oku bana ver :d geçen DnR den sipriş ettim sisi vermediler Stokta biltmiş alçaklar ya :/ korku kitabı isitoym
Görünce sevindim bu adam bir harika aslında başka bir korku gerilim yazarı var onun kitabını okucaktım '' Gölün dibindeki ev'' yorumları okudum kitabın zaman kaybı olduğunu söylüyolar
4 5 sayfa Okuduktan sonra kitap güzelse ve zevk aldıysam hiç devam etmeden hafta sonunu bekliyorum ve 860-900 sayfa kitabı yaklaşık 10-11 saat gibi surede vitiriyorum. Gün içinde sadece yemek ve tuvalet molası veriyorum. 😂😂😂
lanet girsin :D baş saçmalık şu * birincisi kitabın yazrı demek orda okuyorsun manasına gelmez :d bir de dikkat etmemiştim Resmen aynı ildeyiz ben Terkediyorum burayı hahh :D
başkent üni yazıyor eğer o çekici gözlerim ynlış okumadıysa :D ve lanet başketimiz mersin değil Ankara ve lanet bir fakültede okuyorsun :D lanet girsin
Sizin Fakülteden çok arkadaşım vardı biz Edebiat Fakültesinin tüm heycanını yaşarken onlar Ölüyordu bir bir hem de... en son fakülte mezun veremedi olsun vatan uğrunda gittiler... sen yşarsın ama
@gottagetback50 medyum bilindik baya aslında, Duma Adası'nı da arkadaşım tavsiye etmişti beğendim onu. O kitabı zaten en beğenilenlerden biri ama bulamıyorum bir türlü, bulursam okurum :)
En İyi Cevaplar