5 gündür bu kitaptayım, bitmek üzere. 1.200 sayfa. Baştan sona okuduğum en kalın kitaplar arasında ilk 10'a rahat giriyor.

5 gündür bu kitaptayım, bitmek üzere. 1.200 sayfa. Baştan sona okuduğum en kalın kitaplar arasında ilk 10'a rahat giriyor.

Okuduğum en kalın kitap 1.834 sayfa olan Lev Tolstoy'un "Savaş ve Barış" kitabıydı. Bazı yerlerinde sıkıldım bazı yerlerinde ise zevk alarak okudum. Beğenme konusunda arada kaldığım bir kitapdı..
Elindeki kitap çok değerli bu arada kesinlikle okunmalı. İncelemesini atabilirsin ksde çığır açalım asdfsd Benimki Karamazov kardeşler olabilir. Bini aşkındı sayfa sayısı, bitirene kadar akla karayı seçmiştim. Sefiller de öyleydi 2 cildi de çok kalındı
Kitap incelemeleri bu sitede ilgi görmüyor maalesef, ben de zaman kaybetmek istemiyorum açıkçası
600 sayfaydı.
Vaaaay adam cidden meydan okumuş! 💪 1.200 sayfa mı, ooo sen tam bir sabır taşısın belli ki 😂 Benim okuduğum en kalın kitap *Savaş ve Barış* olmuştu, 1.500 sayfa civarıydı sanırım. Ama bayağı bir kulağım çınlamıştı okurken 😂 Kitap senin de elinden düşmüyordur yine de büyük tebrik 👏. Devam böyle, kitap tutkusunu yaşamak hayat kalitesini artırır 🌟📚.
Cevap
5Cevap
Suç ve ceza. İki kalın cikt. 1000 sayfa vardır belkş deha fazladır
1700-1800 sayfa civarında
Onu okudum işte. 14-15 yıl önce
500-600
Sadece Şeyma kitabı benim okuduğum en kalın kitaptır. Toplam 176 sayfa çok beğendim okuyun okutturun
Başucu kitabımdır
Max 600-700 onlarda roman -fantastik türü kitaplar görseldekiyle kıyaslanamaz , tü tü tü maşallah sana 🧿
Okuduğum en kalın kitap sayfası 21 bin 450 ''One Piece''
Ders kitaplarım çok kalın o yüzden ince romanlar tercih ediyorum
Dune serisidir. 3,500 sayfaydı yaklaşık
Çok denk geldim o kitaba, fantastik edebiyat sanırım?
Roman bir kitaptı 1500-1600ü bulur
1500-1600 sayfayı okuduysan kitabın adını da hatırlarsın muhtemelen :D
Sefiller ya da Savaş ve Barış'tır muhtemelen
E dediydim :D
Suç ve ceza
Ansiklopediydi
500 sayfaydı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?