Yazar olmak daha zor
Şair olmak daha zor
\ Yorum yok \
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kolaylık zorluk tartışmasına girilebilecek bir mantalitesi yok aslinda sanatin. Ticari bir kaygıyla ele alınmadığı sürece sanat eseri daha çok ilham, duygusal birikim, eğilim ürünü olduğu için icra eden kişi bir şey çıksın güzel bir şey olsun şöyle araştırayım böyle düşüneyim kaygısına pek girmez.
Kesinlikle Öyle, Bravo..
Teşekkür ederim
Yazar.
İkisinden de eşit miktarda para kazanacaksam, şiir yazarım. Yazarlık daha çok kültür, bilgi birikimi ve en önemlisi zaman ister. Emek ister. Ama bir şiir kitabı oluşturmak da kolay iş değildir. Resim daha zor.
:)))
Yazarlik zor
Cevap
7Cevap
şair olmak daha zor çünkü bu hissiyatı derin olanların en iyi yaptığı şey yazar olmaksa iyi bir yazar olmak için hayal gücü şart fakat bu olmasa da yine de başarabilirsin çevrendeki olayları konu ederek
Şiiri herkes yazıyor yazarlık ise bir hayal gücü gerektirir.
Kendi açımdan düşününce yazar olmam şair olmamdan daha kolay. Şiir yazmak kolay şair olmak zor.
Kararsız kaldım ikiside zor
Ah Dostum! Meziyet meselesi. İçtenlik ve Samimiyetle alakalı. Duygularıyla yaşayamayanlar için her ikiside zordur. Bunları bir iş gibi ya da bir meslek gibi görmekten ziyade Nefes almaya çalışmak gibi görülmeli. Ekmek gibi, Hava gibi, Su gibi..
Tanıdığım bir yazar bana "Şiir yazabiliyorsan kesinlikle yeteneklisin." demişti. Ne kadar doğrudur bilemiyorum ama.
Şair olmak. Çünkü hisleri şiirle harekete geçirmek çok zor.
Oysa hikaye ya da romanda zamanla insan kendini olayın içinde buluyor.
şairlik için yetenek şart
ama yazarlık için çok okuyan biriyseniz de şaheerler olmasa insanların okumak isteyeceği şeyler yazabilirsiniz
İkiside zor şeyler. Ben mesela şiir yazıyorum ama roman yazamam. Bir başkası roman yazar şiir yazamaz.. Hepsinin zorluğu başka.
kimine göre şiir kimine göre yazarlık zor bu konuda takıntılı olma dünyada takacak çok daha önemli şeyler var ,
Romanı şiire tercih eden birisi olarak söylemek gerekirse , eğer bir roman beni sarmıyorsa devam edemiyoru ve bu yüzden roman yazmayı daha zor buluyorum.
Yazar olmak daha zor çünkü bir kitap yazmak hiç kolay değil kolay kolay kitap yazamazsın ama şair olmak kolay çünkü şiir dediğin 8 satırlık bir şey hayal gücümüz sayesinde şiiri 10 dakikada hazırlarız ama yazarlık için 1 gün bile yetmez kitap yazmaya
şiir herkes kolaylikla yazar ama şair olmak çok zordur
Gönlünden dökülenleri yazmak başka onları süslemek kafıyeye ahenge uydurmak bambaşka..
Yazar olmak daha zor bence akıcılığı sağlayabilmek önemli.
HER ŞAİR YAZARDIR FAKAT HER YAZAR ŞAİR DEĞİLDİR...
bence şairlik daha zordur
İkiside zor ikiside kolay
Şair sanırım
Şair olmak daha zor.
Seri katil olmak.
Adamımsın
A dedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar