katılıyorum kadınlar ne zaman önplana çıksa ülke gelişimine katkısı olmuştur meclisde en fazla kadın çoğunluğunu gördüğümüz dönemlerdeyiz hiç bir şey olmasa farklı bakış açıları getirir
İran devriminin, Sosyalizm devriminin, Hitler devriminin hep erkekler tarafından yapıldığını göz önünde bulundurursak, gayet tabii kadınsız devrim olur ehuehue..
Niye arkasında ayol? Bir kere de önünde olsun, ilk kadın devrimci olarak tarihe geçsin bir kadınımız ne olacak.. Hep geri planda kalıyor dişilerimiz.. Üstelik geri planda kalmaktan da memnunlar. Şu ''her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır'' sözü kadar kadını aşağılayan bir söz var mı acaba kız iris?
Var var, o sözde söylenmek istenen aslında şu; ''bir başarılı erkeğin ancak arkasında olur kadınlar, önünde olamazlar'' denmek isteniyor. Bu söze katılmıyorum ben, verin gazı kadınlara erkeklerden başarılı olsunlar, ne diye arka planda kalsınlar ki, buna göz yumamam..
Nerden tutup çekersen o taraftan uzar. Yani sen başka bakıyorsun ben başka diğeri başka 🌚benim göremediğimi sen görüyorsun ne diyeyimki haklı olabilirisin tabiki
En İyi Cevaplar