Müzik, resim vb. herhangi bir sanat dalıyla ilgilenen insanlar bana çok çekici geliyor. Size de çekici geliyor mu? "Sanatla ilgilenen insan çekiciliği" diye bir şey var mı sizce? #Dropgun
Sanatla ilgilenen insanlar size de çok çekici gelmiyor mu?
Sanata da. sanatı yapan kişiye de saygım büyük. onların dünyası farklı sanki. ben resim yapmayı. el işi ve süslemeleri çok severim. öyle insanlar daha anlayışlı olur bence.
@soran Edebiyatla artık iç içe olduğum için, müzik daha farklı ve dikkat çekici geliyor. Garip bir durum ama Edebiyat benim için sanattan çıkmış durumda.
Resim ve sanat okudum 3 yil 1. cilikle bittirdim simdi ise mimarlik bolumu okuyorum son yilim. Yani sanatin icindeyim ama sanat bazen stressli olabiliyor. Zor is mesela ozellikle mimarlik.
farkındamısın yaa 4 yerden konuşuyoruz şu an 😂😂😂 sanki 4 kişiyle konuşuyormuş gibi hissediyorum biriyle resim muhabbeti biriyle memleket muhabbeti 😂😂ahahaha 😂
Evet, güçlerini sanattan alıyorlar. Kimseye ihtiyaçları yoktur bu yüzden. Sanat dosttur ve o güçte kendilerinin bir yansımasıdır. Herkeste olmayan bir yetenek.
En İyi Cevaplar