Benim için sanatla uğraşan her insan bir adım öndedir ancak kendim müzik ve edebiyatla uğraşıyorum ve aynı şekilde müzik ve edebiyatla uğraşanları daha çekici buluyorum. Kim istemez birbirine aşk şiirleri/şarkıları yazıp, enstrümanlar eşliğinde birbirinin gözlerine bakarken, düet yapmayı... Ne demiş şair: "Şiir gibi bakan kadınları, şiirden anlayan adamlar sevmeli. Sevmeli ki, ziyan olmasın o mısralar." Umarım hayatınızda şiir yazacak kadar size aşık sevdicekleriniz olur. 😊 Buradan şairlere, şairelere, yazarlara ve müzisyenlere selamlar...🎶🎤✒☺
Sırasıyla heykeltraş, ressam, müzisyen, sanatsal filmlerin yönetmenleri, fotoğraf sanatçıları ve ağırılıklı olarak piyano ile keman virtüözleri hep hayranlık duyduğum sanatkârlardır.
Cünkü beyefendi bir tek bu rolle hatirlanmak istemiyormus ve baska islere zaman ayiramiyormus. Oysa benedict le birlikte hobbit i cektiler. Arada mini dizilerde oynuyorlar. Ha bir de o kadar eglenceli değilmiş, stresli bir ismis sherlock ta oynamak.
gecelerin karanlığını aydınlatacak kadar beyaz, insanın içini umutla dolduracak bir beyazlık. arkaplandaki bütün fonları güzelleştirecek bir güzellik. bütün şiirleri yetersiz bırakacak bir bakış aptal adamı dahi yapacak dahiyi de aptal edecek bir doğallık, saflık, ruh, maneviyat. öyle ki günde bir doz alındığında en etkili ilaçtan bile daha fazla insanı kendine getirecek kadar muhteşem.
En İyi Cevaplar