Mehtap Kayaoğlu isimli çakma psikolog, örümcek beyinli yazar! hakkında ne düşünüyorsunuz?

Mehtap Kayaoğlu isimli çakma psikolog, örümcek beyinli yazar! hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hanımablamızın Behzat Ç dizisini eleştiren bir yazısını okudum da, neden bu ülkede yaşadığıma mı üzeleyim yoksa kadının acınası hallerine mi bilemedim .

Neymiş dizi gençlerimizi alkol ve uyuşturucuya yönlendiriyormuş, Neden Akbaba ve hayalet (dizideki iki karakter ) akşamları eve gidip içki yerine, işte buraya dikkat "milli içeceğimiz olan çay" içmiyorlarmış ... Ulan çay ne zamandan beri milli içeceğimiz oldu bre cahil dana.. Resmen ibretlik paylaşım..

Behzat Ç nin Ç'sini de Che Gueavara ile ilişkilendirip içki içmeyi aydın, sosyalist olmakla da tanımlamış vallahi ayakta alkışladım.. Bu ne ince bir zeka!..

Bir de utanmadan diziyi en başından beri takip ettiğini, sonradan alkolik gençler yetiştirmeye başladıklarını söylemiş: Ulan aç izle ilk bölümünü herifler o pavyon senin bu meyhane benim takılıyorlar

Zaten bu ülkede Aşk-ı memnu izleyen herkes Amcasının karısını skti, ensets orgy'lerde fink attık, İffet izleyen herkes tecavüzcü oldu

Artık bi sktirin gidin Samanyolu TV de kalın, yıldız kümesi olmaktan da öte gitmeyin demek istiyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Link vermeyi unutmuşum

link