Biri tarafta Akın Öztürk diger tarafta bogazına ip geçirip esir aldıgı Hulusi Akar elini sıktıgı Recep Tayyip Erdogan Açiklama yapmış:
“Yüksek Askerî Şura Üyesi olarak milletinin emrinde olan ben hava orgeneral Akın Öztürk; kalkışma başladıktan itibaren kısa süre içerisinde bulundukları yere ulaşarak sürekli bir şekilde sayın genelkurmay başkanı orgeneral Hulusi Akar ile birlikte hareket ettim ve yanında bulundum. Milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu darbe girişiminin hiçbir aşamasında yer almadığım gibi, ülkemiz açısından en az zararla atlatılabilmesi için elimden geleni yaptım. Hava kuvvetleri komutanı hava orgeneral Abidin Ünal’ın isteği üzerine faillerle bizzat münazara ederek bir an önce hatalarından dönmeleri için gayret sarf ettim”
Serefsiz vatan haini yalan soyluyo bir defa hulusi akar rehin alindi nasil yaninda olurmus arti deniz kuvvetlerinin tamami duğundeyken bu ve damadi olacak hain plani yapmis palavra bunlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakan açıklama yaptı "darbeyi engellemeye gitmiste olabilir kesin bir bilgi yok darbeci diyemeyiz araştırılması gerekiyor" dedi
En İyi Cevaplar