Gündem Oğuzhan Uğur hakkında görüşleriniz nelerdir? bekirsefa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Severek takip ettiğim bir kişidir kendisi. Belki görüşlerimiz ve fikirlerimiz uyuştuğu içindir. Ama seven kitle kadar, sevmeyen bir kitlede mevcut. Sadece size sormak istediğim şudur ki oğuzhan uğuru ne kadar doğru ve başarılı buluyorsunuz? Oğuzhan Uğur hakkında görüşleriniz nelerdir? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et
reb00t Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Tribünlere mükemmel oynuyor, ruhsal sağlığı bozuk, kendine güvensiz biri, en ufak eleştiriden canı acayip sıkılıyor, takip etmeye değmeyen bir zat 0 0 Yorumla
üçgenkafa Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hakiki mizah var adamda gerçek primci ama çok milliyetci bir arkada. Dur hazir aklima gelmisken izliyim biraz 0 0 Yorumla
yellowpan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Ağzı iyi laf yapıyor diye geldiği yerlere bak ya... Kıskanıyorum. 1 0 Yorumla
daydreamerqirl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Geçenlerde hadi canlı bilgi yarışmasını sundu çok ısınamadım. 0 0 Yorumla
Gururlu_basketçi Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Gündem konusunda 624 cevap paylaştı. Seviyorum ya. Her videosunu edebiyattan tutun futboluna izlemeye calisiyorum 1 0 Yorumla
Mr_Sinyore Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Nefret ettiğim boş bir tip. Hiç bir bilgi katmayan boş laflar. 0 0 Yorumla
Alduino Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 674 cevap paylaştı. Boş konuşuyor 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar