Killa Hakan'nı kimler tanıyor veya tanımıyor?

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan'ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Almanya'ya göç etmiştir. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı'nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg'te doğup, büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan, sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşında hapse girmiştir. Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan'a ceza vererek hapse girmiştir. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez hapishaneye girmiştir. Son olarak bir polise ırkçı (Nazi) dediği için 4 ay hapis yatmıştır. Almanya'da Yabancı Sözlü Rap Müzik yapmak yerine Türkçe rap yapmış ve kendini zamanla Avrupa'ya kanıtlamıştır. Ayrıca Killa Hakan günümüz Almanya'sın da çok sosyal işlerle uğraşmaktadır. Avrupa'da Türkçe rap albümlerini satmak ve Türkçe dilini Avrupa'ya tanıtmayı amaçlamıştır ve bunu Killa Hakan'dan başka hiçbir sanatçı yapamamıştır. Killa Hakan Almanya'da Workshop'lar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir. Killa Hakan, Türk Rap müziğini her gün bir adım daha ilerletmeye devam etmektedir. Son olarak yine bir ilki başaran Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincirleri kırmıştır. Şarkılarında devamlı söylediği "36" sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City'nin posta kodu numarasıdır. Killa Hakan, aynı zamanda 36 Boys Çetesi'nin en eski üyelerinden biridir.
Diskografi;
Killa Hakan'nı kimler tanıyor veya tanımıyor ?

Yıl Plak şirketi Türü Adı
1997 DeDe Records Islamic Force Grup Albümü Mesaj
2002 Rough Mix Recordings Solo Albüm Çakallar
2003 Rough Mix Recordings Fuat Ergin ile ortak albüm Rapüstad
2005 Hammer Müzik Solo Albüm Semt Semt Sokak
2007 Rough Mix Recordings Solo Albüm Kreuzberg City
2008 Esen Müzik Ceza ile ortak albüm Bomba Plak
2009 Fight4Music Solo Albüm Volume Maximum
2012 Esen Müzik Solo Albüm Orijinal
2012 Esen Müzik Berlin Kaplanı Soundtrack Sabır (feat. Ata Demirer)
2014 Esen Müzik Solo Albüm Son Mohokan
2014 Esen Müzik Single Şarkı Ghettoda Aşk

Buyrun Sözler.
Ceza:
Mustang değil altımda doğan slx
Barbekü parti değil bu mangal ocak
Başı Pitbull yerine sivas kangal
Cheesecake yerine künefe daha makul
Let's Get Ready to Rumble
Kaybolduğun yer senin İstanbul ve cedlek
İntihari bile şov bungee jump ambulansı çağırmayın kolpa var

Killa Hakan
Çok esti yine rüzgar uçurumlarda yakın
Heran düşecez sanki bu hep böyle inanki
Belki değişir birgün gece yıldızlar parlar
Köpeği havlatma sakın komşular afarlar
Sessiz kalmalısın hep efendi göze batmadan
Çok tecrübe almalısın özünü satmadan
Çok ince düşünmelisin hiçkimseyi kırmamak için
Fazla sır verme kimseye köpeği saldırmasın piçin

Ceza:
Rhyme ya da anlam meselesi değilki
Bu işin aslı bu değil evin delisi o bir
Fark var arada karalamalara rağmen
Takvim arada sırada şaşırır aynen
Günlerden yeşil aylardan pazar saatlerden Şubat hafta ise üç
Asır tam kasım yıllardan akrep saçma ise eğer bu haklısın beş

Killa Hakan
Bir hoplar bir sıçrar rape ısrarla bakın
Bu teşkilat kadro bütün duman çıkartır tütün
Birde baktım zaman su gibi akmış bana
Türlü roller yapmış parmaklarıma çiviler çakmış
Daldım birden o uzun uzun düşün
Kuzu kuzu gel baksın çorbaya tuzunu atsın
Birde seslen hani pang pang pange
Sallandım düştüm yere tutamadım denge

Ceza:
Matematiksel verilere göre değil içgüdülerime göre yaparım rapimi
Nerelere nereye neresi uyar ise oraya gider rap made in ceza kaptan
Sidik yarışında donuna işeyen itler
ya da rapi alıp sırtında taşıyan gençler
Sabredin az kaldı zaferse çok yakın
Kahpece sözleri yırtın ve atın

Killa Hakan
Herşey insan içinde bunu bil öğren dağıt
Kağıt üstünde barbarlar herkesi bağırt
Sağır sultan bile duysun herkes buyursun
Bunu duymayanlar duymayanlara duyursun
Bir gelirim pir ellerimde kir
Ayaklarımda pranga kollarımda zincir
İncir ağcında sallan yeye ballan
Bir iki üç kaç biraz kulaklarını aç

  • Tanıyorum
    A seç
  • Tanımıyorum
    B seç
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
KızımErkeğim

0|0
24

En İyi Kız Görüşü

En İyi Erkek Görüşü

  • Biliyorum tek gangster rap yapan turk orijinal babasi nin krezuberg de bakkali var killa rap disinda gecimini neyden sagliyo bilmiyorum ama :D ve massaka da saglam.

    0|0
    0|0

Senin görüşün var mı?

Kızlar Ne Diyor 1

Erkekler Ne Diyor 3

  • Türkiyede tek gerçek gangster rapı yapanlar zaten gurbetcilerden çıkıyor, mesela killa hakan, eko fresh, massaka, veysel. Türkiyede rap yapanlar ise rapci olabilir ama gangster rapci değil, cünkü türkiyede ghetto hayatı yok

    0|0
    0|0
  • Tanımıyorum da, niye karakter sınırlaması benim sorularımda oluyor, ayrıcalık mı var?

    0|0
    0|0
  • sevmem. gereksiz bir tip müzik dünyası için

    0|0
    0|0
Yükleniyor... ;