Ben çok güzel, zeki ve iyi okullarda okuyan biriyim. Bölümüm de bilgisayar bilimleri. Ancak son zamanlar hayatım da zor zamanlar yasadim ailem falan da. Ve anladım ki en kolay yol bu seymalarin yaptığı, yani rahat bir hayat yaşamak için. Ayrıca Hakan sabancidan da hoslanuyorum çok. Böyle bir şeyi nasıl beceririm? Unutmayın hiç bir şey imkansız değildir
Hakan Sabancıyı nasıl ayarta bilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
dün gördüm bizim bağcılar sahilde güneşleniyodu keko kanka git bak istersen
Miamide şu an
Bağcılar ne alaka sjjsjs gelemem de zaten turkiyede yaşamiyorum
uçağıyla uçmuştur oraya ayol sorun mu onun için sen de gidiver peşinden o kadar bilgisayar bilimcisisin
Ona sana sadık kalacagını düşünüyor musun. ? Sürekli kız degiştiren birisi? Zor zamanlar yaşamış oşabilirsin ama merhametli vicdanlı ve Allah korkusu olan birisini bulman onunla evlenemen daha dogru olur.. tabi soru troll degilse
Yorumunuz için çok teşekkürler! Hayır, soru trol değil. Evet yani sonucunu bilemem tabii ama ben isteğimde kararliyim. Çünki son zamanlar hayatin gerçek yüzünü gördüğümü düşünüyorum, her şeyin var eğitimim de guzelligim de ama her şey güç ve paraymis
Nemce herşey güç ve para degil ya bak sen böyle düşünüyorsun ben başka yani o dedigin her yerde geçerli olmayabilir ama hakan sabancı gibi erkekler ciddi düşünülmemesi gereken erkekler bazı kızlar vardır ya erkekler eglenilicek kız der aynı anda kaç kişiyle konuşur birinden ayeılınca yeni birini bulur hakan sabancıda öyle bence ve böyle erkekleri elde etsem bile 2 gün sonra terkedildiginde dahada perişan olursun ve onun sürekli kız degiştiren hayatına bakıp üzülürsün
Haklisiniz, ancak hakan 30 yasinda yani bu adam ciddi düşünecek zamana yaklasiyor bence
Bilemiyorum aslında çapkın hep çapkındor bana gçre evlense bile birisiyle karısını bile aldatır gibime geliyor nedense
Belki de... vere bileceğiniz taktik yok mu peki tanışma ve ciddi ilişki falan?
Malesef bu konularla pek ilgilenmiyorum
Ayartsan ne olacak? Kullanıp atıcak öylelerinden koca, baba olmaz kızım hala anlamadınız mi? Her gece başka kadının koynunda olan iğrenç biri nasıl miden kaldırıcak öyle birini hayret ediyorum
Yap gorelim, bak kizin biri hamile geziniyor
Ayartabilirim lafını sadece erkekler kullanıyor sanıyordum
Seviyorsan git konuş.
Şeyma subaşılar türesin diyorsun yani
Ne yiyip ne içiyorsunuz merak ediyorum
Çok Zeki güzelsin buraya düşmüşsün He
Buraya düşmüşsün ne ya? Kötü yol sanki ☺️😄 kimseye sormadıgimiz soruları sormak için buradayız
Ahahaha kötü yol burası işte hani biz kimse olmuyoruz ya ondan 😂😂
zeki olduğuna emin misin
Valla burdan uniden secilerek amerikada okuma şansı kazanan tek ogrenciyim neden olmasin
Çılgın😀