Ahmet Kaya hakkında ne düşünüyorsunuz?
#SolBakışSoruyor
#AhmetKaya
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel...

türkiye barışı savunduğu için terörist damgası vurulan adam gibi adam. sesiyle kişiliğiyle çocukluğumdan beri araştırdığım ve hep örnek aldığım muhteşem bir kişilik bir Ahmet Kaya daha gelmez bu ülkeye aslını inkar etmediği için asılsızlar tarafından haksızlığa uğrayan ADAM rabbim mekanını cennet etsin o her zaman kalbimizde ve şarkıları ölene kadar dilimizde...
aynen öyle
40 yasına kadar Kurt yasamıs hemserimi Turklestirmeye calısanlaradır lafım ve onun gibi serefi olmayıpta serefine laf soyluyen serefsizleredir sozlerım
--Ahmet Kaya halkın cocugudur sızın ne cocugu oldugunu bılemeyız
ya dersimli sana yakısıyormu benım soyledıgımı anlamamak :D
oraya vurdum iste lafı dersimli haydee
sana noldu ya senı 2 gunde ıyı salladılar :D
siyasal
ölmeyen üstat... sazıyla sözüyle halka en çok hitap eden dürüst, sağlam ve gerçek bir sanatçı. ırkçı ve faşist zihniyeti bir kenara bırakıp damarlarınızda akan kanı hissedene kadar dinlemeniz gereken adam...
Ahmet Kaya;
Efkardır,
Ayrılıktır,
Eski sevgilidir,
Ada sahilleridir,
Metrisin önüdür,
Ahmet Kaya'yı anlatmaya kelimeler yetmez..
Cevap
14Cevap
İyi bir sanatçı şarkıları da muhteşem. Geçen gün bir şarkısını dinliyordum amcam dedi ki "İyi bir adamdı ama yanlışlara saptı".
Şarkılarını dikkatli dinlerseniz herşeyi anlatıyor aslında.
Ben şarkılarını seviyorum cidden harika ama diğer yönden birşey demicem.
Ben yakından tanımıyorum ama keşke tanıya bilseydim.
Ama bir kere adın çıktıysa bu böyle gider gerçeği görmedim bilemem.
bu ülkeye böyle bir sanatçı asla gelmez
biz bu ülkeyi bölmek için değil birleştirmek için vardık diyen bir sanatçıyı terörist gören zihniyet bolucudur seside harika kisiligide hep dinlerim çok severim rahmetliyi
Kimse farkinda degildi
Ahmet Kaya öldüğünde
ulkemiz degerli sanatcilarindan
birini kaybetti. Mekanin cennet olsun
Ahmet Baba..
Nasil bilmem ama iki saniye dinliyorsun depresyona giriyorsun hicbirseye degismen sarkilarini
severim şarkıları çok güzel ama biraz ağır geliyor bana
Yahu sen de hep uçanları nasıl bilirdiniz diye sorular sorup içimizi karartıyorsun.
Her şarkısını severim sadece kum gibiyi pek sevmiyorum onun dışında entellektüel bir adam
Belki de babam dan önce gelen babam vatanını milletini ülkesini insanlığı seven ( ASIL) bir insan on numara beş yıldız güzel sanatçı dır çok özlüyorum:(
İyi bir sanatçı olduğunu biliyorum.
Apoyu ozledim dedi mi deme di mi?
''şarkılarını'' çok seviyorum
Gece gündüz şarkılarını dinliyorum
Ben çok şey kazandığıma inanıyorum
sesi harika ama kendisinden nefret ederim konserinde vallah biz apoyu özledik derse her şey derim ben o adama
Yazık, karalama propogandasına seni de inandırmışlar...
https://youtu.be/R1arUO-VaSo
https://youtu.be/U8E2H4uzi84
https://youtu.be/GNx4DDCsI4g
https://youtu.be/hhL6Pu3Rb3M
https://youtu.be/1gOUwLDroM0
Sana ne kadar istersen, o kadar video atarım. Bu kadar vatana aşık bir adamı, tek bir mecazi söz ile terörist ilan ediyorsan, harbiden ayıp ediyorsun haberin olsun...
knks umarım gerçektende barışı isteyen öcalanı özlemiştir
Tüm videoları izledin mi? Sana bunlar gibi onlarca video atarım. Ahmet Kaya'nın vatanseverliğinin yanında bizim vatanseverliğimiz çakıl kadar küçük kalır. Ülkende tamamen seni hedef alarak yüzlerce saldırıya uğrasan, ülkenden sürülsen, yurtdışındaki konserlerinde taciz edilsen, halâ "Türkiye'yi ve bu ülkenin halkını çok seviyorum." diyebilir misin, bence diyemezsin. Ben de diyemem, kimse diyemez. O hariç, o hariç işte. Adam kendisine yapılan onca haksızlığa rağmen "Üşüyorum, sorun kalorifer sisteminde, yatakta yorganda değil;vatansızlıktan, vatan özleminden üşüyorum." diyebilecek bir yiğittir... Bence karalama propogandalarına inanmayacak kadar zekisin sen... :)
hayır videoları izleyemedim çünkü açılmıyordu :) sadece bir tanesini izledim
knk 4 tane link gözüküyor sonra gidiyor sayfayı yeniliyorum yine aynısı oluyor neyse artık başka zaman bulabilirsem izlerim :)
bide knk ahmet kayanın bir videosu var pkk gerillalarınada yazık dediği izledinmi onu? youtube a ahmet kaya gerilla tartışması yaz görürsün
Dağa çıkan insanlara üzülüyorum dese daha doğru olurdu, dağa çıkıp askere mermi sıkan insanın ölmesine üzülünmez, üzülen adamda onlardandır.
ülkemi çok seviyorum diyor hem de ülkesinin polisine askerine hainlik yapan teröristlere acıdığını söylüyor
askere kurşun aklının s*keyim ben. acımam ben onlara
pkk lılara dedim
Onların mk... Fakat Ahmet Kaya, hiçbir insanın ölmesine katlanamayacak kadar insansever bir adamdı. Olaya dedigim gibi bakmak gerek, çoğu genci kandırıyordu şerefsiz PKK itleri. Aynı zamanda "Askerler de şehit olmasın..." diyor Ahmet Kaya. Kendisi en büyük vatanseverlerdendir.
"Namusumuz ve şerefimiz üzerine yemin ederiz ki, bu ülkeyi asla böldürtmeyeceğiz!"
-Ahmet Kaya
@kemalist34sosyalist sana katılıyorum.
Videolar umurumda değil. Apo'yu özledim dedi mi, dedi. Bitti.
@Leading_Leader Elbette senin fikrin, senin düşüncen. Fakat adamın eşi bizzat bu konuyu açıklıyor, noktayı koyuyor. Yani senin dediğine göre hareket edersek, her konserinde birlik ve beraberliği savunan adamın dediklerini bırak, yalnızca "Namusumuz üzerine yemin ederiz ki bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz!" sözünden hareketle de noktayı koymamız gerekmez mi abi?
Bir söze bak söz mü diye bir adama bak..
@Leading_Leader Evet baktım, eşi açıklamış zaten, esas oraya baktım. Fakat demek istediğim şey, aynı şekilde de "Bu ülkeyi Edirne'den Ardahan'a çok seviyorum." diyen adam da senin dediğine göre tek sözle koyu vatansever oluyor. Nasıl olacak bu iş abi? Bence bir videoya bak, eşi yani kadın noktayı koymuş. Fakat sen bilirsin elbette. :)
Teröristi özleyenin canı cehenneme derim.
İbrahim Tatlıses de teröre ve Pkk'ya yardım ve yataklık yapan şerefsizdir, alçaktır demişti. Sonra safını gördük. Sen de safsın be kardeş.
Yıllardır Türk halkının ekmeğini yedi İbrahim Tatlıses. Ama o ne yaptı? Yediği kabı pisledi.
Ahmet Kaya da şimdi yaşasaydı safı nerde olurdu sanıyorsun? O yasaklı dönemde bile 'Vallah Apo'yu özledim' diyen şimdi ne der?
Düşün.
@Leading_Leader İbrahim dönekti zaten, saf olmakla ilgisi yok. Ahmet Kaya'ya çatal bıçak atıdıktan sonra sahneye çıkıp şarkı söyledi, ondan örneklemene gerek yok. Ayrıca senin baktığın taraf zaten açıklığa kuvuşturulmuş, hadi seni bir sebepten tatmin etmedi diyelim. Sen tek tarafta tek bir söze bakıyorsun. İyi madem, ben de öteki taraftan onlarca söze bakayım, hangisi daha tutarlı?
Onun en büyük şansı bu günleri görememesi oldu. Görseydi ona da hain diyordun şimdi. Yaşamadığı için sütten çıkmış ak kaşık gibi..
Adam askerde İbrahim Tatlıses dinliyor, hayranı da.. 5 dakika sonra ona yardım ve yataklık eden İbo'nun köpekleriyle savaşıyor. Bilebilir misin Ahmet'in de aynı mal olmadığını. Karısı der, banane. Bir yanlış, varsa tüm doğruları götürür. Bu hayatta düzen böyle.. Senin dediğin gibi olursa affetmezler.
@Leading_
1.
Leader Bilebilmeme gerek yok, ispat edilene göre hareket edilir. Mesela ben kendimden başka birinin FETÖ'cü olmadığını da bilemem. Bilinmezlikler üzerine gidilmez. İnancım var fakat bazı yobazların "Evrenin her yerine baktın mı da Allah yokmuş?" diye sormasına benziyor bu. Yanlış anlama, kendime göre inançlarım var fakat kimseye bu şekilde baskı yapılamaz yani, kimse bu şekilde imana gelmez, ondan bahsediyorum.
2.
Yanlış bir şey yok burada. Videoyu izlersen konusu kapanacak. Bak ben seni zorlamıyorum ve estağfirullah asla zorlayamam, fakat Ahmet Kaya hakkında "terörist" ithamında bulunan herkese bunları göstermek zorundayım. Sana göre ne olursa sun, beni elbette ilgilendirmez. Fakat görüşünü, açıklanmış bir kelimeye rağmen nesnelliğe vurmak istersen takılırsın abi.
Türküleri sesi kesinlikle süper hiç bir şey diyemem ;) sevmediğim asla saygı duymayacağım tek yanı ise ülkemizi bölmeye çalışan bir terör örgütünün yandaşı olması!
Ben sevdiğine inanmıyorum ;)
Olabilir ben senin bu fikrine saygı duyarım ;)
Sesini Severim ama kendisini asla
Canım Ahmet Kaya 😍
adamdır kendisi
Severim.
Sevmem
Kürt
gerçekten kürdüz?
Karakteri bok gibi ama şarkıları on numara biridir
Düzenin maşası.
Ben severdim, dinlerdim. Ta ki "Vallah Apo'yu özledim" dediği güne kadar. Zalimler için yaşasın cehennem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar