Hakan Fidan tam olarak kim? şu an Dışişleri bakanı ama bu adamı neden abartıyorlar. Kurtlar vadisi ile bağlantılı mıydı sanki öyle bisey hatırlıyorum. Hakan Fidan hakkındaki tüm bildiklerinizi ve öngörüleri bekliyorum nejjedd

Hakan Fidan tam olarak kim? şu an Dışişleri bakanı ama bu adamı neden abartıyorlar. Kurtlar vadisi ile bağlantılı mıydı sanki öyle bisey hatırlıyorum. Hakan Fidan hakkındaki tüm bildiklerinizi ve öngörüleri bekliyorum nejjedd

Hakan Fidan 15 yıllık mecburi hizmetini tamamlayarak Astsubaylıktan istifa eden ve İslam ülkesinin birinde üniversite okuyan ve yüksek lisans yapan ve RTE nın danışmanlığı ile gelen laiklik karşıtı şahsiyet.
Cevap
5Cevap
Eski istihbaratçı olduğu için gizemliydi ama şu an kamu önünde duran bir bir siyasî. Yorum yapamicam çünkü siyasetten gram anlamıyorum.
Tüm bakanlar başa gelirken pohpohlanıyor zaten. Sonra da hepsi tırt çıkıyo. Örn: ekonomi bakanı.
Hakan Fidanın adını duyuyorum hep yaa Bi şey vardı onla ilgili ama tam bilmiyorum
Nebati mesela gozundeki isikla ekonomi guzellestirecekti 😂 abartiyorlar
Hakan Fidan milli istihbarat teşkilatı başkanıydı kurtlar vadisindeki Polat Alemdar gibi
Geleceğin Cumhur başkanı olacağını düşünüyorum
Cok donanimli birisi. Mitte baskanlik yapip cok basarili opersonlarda bulunmustur.
Polat Alemdar sanıyorlar dkkd
Mitte filan görev almış
Herkes RTE den sonra onu görmek istiyor
Rteden sonra gelecek kişi Hüseyin Hakkı Kahveci
2028 cb olacak kişi muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?