Sakarya Karasu nasıl bir yer, bilen var mı?
Yeri olan var mı, yazlıklar filan var, bilgisi olan?
Yeri olan var mı, yazlıklar filan var, bilgisi olan?
Bazen çok dalgalı bazen dalgasız mis gibi deniz ve kumu çok sıcak ayak yakan ve uppuzun plajı var, cankurtaranlarıda yakışıklı :(
Buyrun ben orada cankurtaranım :D
Butun akrabalarım orda :D yobaz bir yer mesela bir kadın otobuste yanuna bile oturmaz
Kadın çekiniyordur, bence normal, en sosyetesi bile oturmuyor erkeğin yanına :D
Biraz tehlikeli bir denizi var sanırım. Millet boğulup duruyor. Onun dışında oldukça geri kafalı bir yer.
biliyorum sahili güzel fabrıka soktuk orda.*
Cevap
4Cevap
Güzeldir.. Yeni yerleşim alanıyla daha iyi olacakmış.
ben çok seviyorum , sessiz sakindir denizi buz gibi :D
Ben daha önce gitmiştim sessiz sakın bir yer çok hoşuma gitmişti şimdi nasıldır bilemem
Karasu güzeldir kumu denizi temizdir ama karadenizde olduğunu unutma akşamüstü dalgalari fena dir :)
Karasu dün gittim hiç güzel değil çok dalgalı hadi dalga neyse deniz anası ve yosunlar kafayı yedirtiyo insana kimse temiz demesin orası için söverim
Sıkıcı tatil donemi suları surekli kesilir denizi kötü dalgalı şimdi dalgakıran diye bisey koymuşlar daha beter olmuş
Güzel bir yer karasu da oturuyorum. Yazın çok kalabalık gece kulüpleri falan içkici köpekler var sonra kışın soğuk yağmurlu yani kışın çok güzel Kasım Aralık arası bir değişik oluyor
2 3 kere gitmisligim var kafa dinleme acisindan cok guzel ve sakin bir yer 😊
Karasuyu tavsiye etmiyorum genelinde deniz anası var. Eğer Denize gidilcekse bağırganlı veya Cebeci sahili tavsiye ediyorum
Sakaryalıyım zaten. Güzel yer :d
kocaali de var. güzel sakin denizi berrak bir yer
Geçen yıl gittim güzel yer begendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar