AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hendek olmaz cok sıkılırsın sakarya evet güzel ama henden berbat uzak bide merkeze
Eğitim fakültesi Hendek'te mecburen gideceğim.
o zaman işin zor henden sıkıcı sakarya güzel ama
Neyse artık. Alışmaya çalışırım. Umarım güzel olur her şey.
hayırlı olsun bakalım.. nerden gidiyorsun oraya sehir olarak?
Kahramanmaraş'ın bir köyünden gidiyorum.
O zaman sıkıntı yok
Yobaz geri cins serdivan universitecevresi cafeler vr
Sakaryaya gelen öğrenciler önce sıkılıyor sonra vazgeçemiyor 🤣🤣 memleketim diye demiyorum coğunluğunu sevmem. Okula mı gideceksin?
Evet, Hendek eğitim fakültesi
Hendek merkeze uzak. Eğitim fakültesini niye hendeğe yapmıslar hic anlamam.
Aynen, gerçekten çok enteresan
Merkezi serdivan filan güzel oldu, serdivan avm nin yanına yeni bir cadde 54 yaptılar güzel ben begendim. Eskiden gelsen gelme derdim ama eskisi gibi değil artık. Ben orada yasamıyorum artık gerçi
Teşekkürler. Umarım güzel bir yerdir. Gerici ve yobaz bir yer olduğunu yazıyorlar. Öyle bir yer mi?
Yobaz her yerde yobazdır. Sen nereden geleceksin sakaryaya hangi ilden?
Kahramanmaraş. Ben zaten bir köyde yaşıyorum. Benim için sorun değil ama yine de merak ettiğim için sordum.
Marasa gittim ama günü birlik zaman geçirdim, nasıl hissedersin bilemiyorum
Maraş merkez çok medeni bir yer değil zaten. Fakat dediğim gibi ben merkeze 80 km uzakta yaşıyorum. Doğduğumdan beri de köyde yaşıyorum. Alışkınım gerici insanlara.
Ya ben sakaryadan cok sıkılmıstım beni sarmıyodu sonra tasındım ama su an güzel. Yobaz her yerde var serdivana gitsinler s*k*s sokuş istiyolarsa orada cok var içen sıcan. Dinciler demişler bir de. Sanki milleti zorla kapatılyolar orada. Asıl kendi düsünceleri ne kadar yobazca haberleri yok
Aynen öyle. Türkiye'nin her ili birbirine benziyor zannımca. Herkese saygı duymak gerek.
Aynen öyle. Ulaşımı genelde rahat sakaryanın. Hendekten merkeze direkt otobüs vardır herhalde benim hendekte akrabam yok. Gitmedim yani oralara.
Umarım güzel olur her şey.
Hakkında hayırlısı olsun
İnşallah. Teşekkürler
Asiri dinciler tesettürlü carcafli muhafazakar hemde
Olabilir. Benim için sorun değil.
Sorun olmaz tabi ama hendek güzel yer
Eğitim fakültesi Hendek'te. Umarım güzel bir yerdir.
Gitmedinmi bakmaya Nerdensin
Kahramanmaraş'ın bir köyünde yaşıyorum.
Kac yasindasin ki
20 yaşındayım
Yalnizmi orda kalacan
Yurtta kalacağım
Ne okuyorsun orda
Özel eğitim öğretmenliği okuyacağım.
Hmmm ne yapiyorsun su an Nerdesin yani
Kahramanmaraş'ın bir köyünde yaşıyorum şu an ve Tercihlerle uğraşıyorum.
Bana özelden yazarmisin
Xper seviyesi uygun değil.
Yetmiyormu
Hayır. Bu hesabı tercih ve şehir sormak için açtım sonra kapatacağım zaten
Kapatma
Niye ki? Burası fazla kalacağım bir yer değil. Sadece soru sormak için açtım.
Gel konusalim
Niye bu kadar konuşmak istiyorsun anlamadım ama buradan mümkün değil.
Özelden olsaydi keske
burdamisin
Evet?
ne yapyiorsun
İşlerim var onları hallediyorum
hmmmm özelden gelemiyorsun dimi
Hayır
üzüldüm yaaa
Üzülmeni gerektirecek bir durum yok.
var var
Ne konuşmak istiyorsun benle bu kadar. Şaşırdım gerçekten.
sevemezmiyim
Hahaha. Bu hiç gerçekçi değil. Sadece şehir hakkında Bilgi verdiğin birinden nasıl bu kadar çabuk etkileniyorsun anlamadım.
cok cabuk hemde olur
Muhteşem yer kesinlikle git
kasaba gibi bir yer kardeşim orda 1 yıl okudu.
Küçük bir yer. Şehrin merkezine biraz uzak
Sakarya güzel ama biraz yobaz bi şehir
Anan yobaz
@Karamel41 erkek halimle bazı yerlerde şortla geziyorum diye acayip acayip bakıyorlardı kadınları düşünemiyorum bile bu yobazlık değil de nedir?
Bazı yerler dediğin yer neresi? Her ilde var öyle mal gibi bakan. Gidip sakarya yobaz diyemezsin. Bilip bilmeden konusma
@Karamel41 bildiğim için konuşuyorum sakaryada yobaz insan çok
Sakaryalı mısın
Orada mı yasıyorsun ya da kac yıl yasadın
Ve nereden geldin
@Karamel41 sakaryalı değilim orda bi yakınım önemli bir görevde çalışıyor bu yüzden sık sık gelir giderim normalde bi akdeniz şehrinde yaşıyorum dediğim gibi havası falan çok güzel şehir olarak da iyi ama insanını pek sevemedim
İnsanı icin birşey diyemem sıkıntılı insan her yerde var. Benim insanını sevdiğim şehirler cok nadirdir ona bakarsan. Sakaryanın yerlisi olup milleti farklı olan cok insan var ve arasından millet olarak nefretlik gelmiş insanlar bile var. Düsün yanı ben sakaryalı olduğum halde ben bile bıkmıstım
Ama yobaz dediğin cok farklı, serdivan tarafınsa yobaz filan yok bence herkes kendi aleminde ulu orta...
@Karamel41 tabi genelleme yapmak doğru değil elbet iyi insanlar da vardır ama bana hep düşünce olarak kaplı insanlar denk geldi
Sakaryaya gidip bir İstanbul yasantısı bekleyemezsin elbette ama neler var neler ben şahit oldum memleketimde yani. Ama yobaz her yerde yobazdır. Ben kendi memleketimde rahatca dolasamazken baska bir yerlisi istediği gibi dolasıyordu. Ben sikayetçi değilim ama yobaz bir yer değil yani daha da acılıyor millet. Üniversite cafelere yakın, cafeler coğaldı vs öğrenci sayısı da arttı pek yobazlık olduğu söylenemez. Üni taraflarında tanıdıklarım neler neler anlatmıştı. Eski yasantısı kalmadı, zaten sehir olarakta depremden bu yana baya gelişti. Bazı ilçelerini sevmem ama.
@Karamel41 bi dahaki gidişimde ön yargısız bi gidip gezeyim
Kaç yılında gittin
Senin memleket neresi
@Karamel41 bu yaz ordaydım daha. Hatalıyım
Hatay mı? Öyle anladım. Bak benim hataylı bir arkadasım vardı, İstanbul'da okurken aynı odada kaldık. Ama kızla aynı odada 2 gün dayanabildim cünkü cok arsızdı. Ama ben gidip hataylılar arsız diyemem herkes farklıdır. Hem arsız hem pisti. 2 ay önve hataya geziye gittim memnun kaldım sevdim güzel şehir ama insanı için 1kişiyi göz önüne alıp yorum yapamam. O zaman herkes arsız olur.