Kız arkadaşımla yaşanacak yer konusunda anlaşamıyoruz

öncelkle yazımı okuyup cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Ben 22 yaşımdayım,kız arkadaşımda 21yaşında aramızda 4 ay var.Ben istanbulluyum,o da samsunlu.

Onunla Samsunda ben üniversite okurken 3.sınıfta tanıştık ve 1.5seneye yakın ilişkimiz var.Gerek tarzımız,gerekde hanım bir kız olması ilgimi çekmişti,herkes bizim ilişkmizi örnek gösterirdi birbirimizi çok seviyoruz çünkü,fakat zamanla birşeyler yolunda gitmemeye başladı :(.

Ben şuan derslerimi veremediğim için okulu uzattım,oda üniyi bırakıp kendi istediği bölüme girmek için össye hazırlanıyordu tanıştığımda,ve bizimde üniversitede derse girme mecburiyeti kalktığı için,samsuna sadce sınavdan sınava gitmek üzere istanbula geri döndüm.Ama bir plan yaptık,benim okul eninde sonunda zaten biticek ve çevrem istanbulda istanbula döneceğim sende istanbula yada civarına gelebilirsen rahat görüşrüz demiştim ve öyle oldu Tekirdağ Nküyü ingiliz dili ve edebiyatını kazandı,ben çok sevindim oda sevindi ama hayatında hiç başka şehirde yaşamadığı için ve evinden uzak kalacağı için bir tuhaf oldu.

Sürekli samsunumu özledim deyip duruyo,anlıyorum onun memleketi ama geleceği düşünmek lazım oralarda iş imkanı çok iyi değil.

Bunlardan önce samsunda ben tatsız olaylar yaşadım,oranın iş imkanları kısıtlı olduğu için ve karadenizin insanları hırçın olduğu için kavgadan ve yoldan geçen insanların laf atmasından başka birşey göremedim,aynı zamnda kız arkadaşıma da sataşanlar oldu,bende ona üniyi kazanınca burdan kurtulacağız demiştim,oda inşallah demişti.Şimdi dediklerini unuttu.

Evlenince karadenizde yaşayalım ben oralardan ayrı kalamam demeye başladı,bende mühendislik okuyorum be okulum öyle yada böyle ondan 2-3 sene önce bitecek,ve birikim yapıp o okulu biter bitmez evlenmeyi düşünüyoruz,çünkü okulu biterse samsuna geri döncek ailesinin yanına ve ayrı kalacağız,bunu istemiyorz,ayrıca yaşımız gelmiş olacak 40yaşında evlenecek halimiz yok :D

Artık geleceği ve gerçekleri düşünmemiz gerekiyor,benim çevrem istanbulda olduğu için okulum bitince bana direk tanışlarım devlet kurumunda iş bulacak,o işde çalışrarak para biriktireceğim,hazır işim oalcak.Ayrıca İstanbul Samsunda sosyal ve kültürel yönden çok ilerde bir şehir,ben burda avrupa yakasında oturuyorum,Samsunda 4sene kaldım orda yaşadığım problemlerin 20senede burda yaşamadım.

Okulumuz bitince evleniriz ben devlet kurumunda çalışcağım için ikimiz o kurumun lojmanında kalır para biriktirir ondan sonra kendi evimizi alırız istanbulda güzel bir şekilde yaşarız diyorum,ama o istemiyor illa karadeniz bölgesinde yaşayalım diyor.Bu arada çok inatçılık yapıyor bu yüzden çok kavga ediyoruz sonra barışıyorz ama çocuk gibi geliyor.

Ha bunları şimdi düşünmeyelim ilerde düşünürüz diyorum,ama iş işden geçtikten sonra düşünmeninde bir anlamı yok,benim okulum bitiyor hayata girecem artık yani.

Onun dışında onu çok seviyorum,oda beni çok seviyor.Onada hak veriyorum ya illa benim dediğim olsunda istemiyorum ama mantıklı olan neyse onu yapmlyız.

Bana bu konuda yardım edebilirmsnz?
Kız arkadaşımla yaşanacak yer konusunda anlaşamıyoruz