Yabancı yazarlar
Türk yazarlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Emine Işınsu, Halide Nusret zorlutuna, Hüseyin Nihal Atsız, Serra Menekay, Ahmet Ümit, Bige Güven Kızılay, Nazan Bekiroğlu, Buket Uzuner, Orhan Pamuk...
Gerçekten Kitap okumayı çok severim Bu liste uzar gider böyle aklıma gelen Türk yazarları bıraktım dünya edebiyatından da pek çok yazar okurum ama yazmaya üşendim☺️
Epey yazmışsınız sjjsjsjs yine de
Günde kaç sayfa okursunuz
Çok değişiyor işimden artan kalan zamanlarda Yeri gelir 50 60 sayfa okurum Yeri gelir 15-20 sayfa
Hm bende yabancı yazarları çok seviyorum gireceğim sınava katkısı olsun diye kendimi en az 50 sayfa okuyacağım diye zorluyorm yabancı Türk yazarlar arasında denge kurmaya çalışıyorum
Çok iyi olur kitap okumak zaten her zaman katkı sağlar her şeye bol başarılar diliyorum🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim
☺️🤝
Çok fazla yerli yazar sevdiğim yok. Kitabın zekice ve geliştirici olması çok önemli. Yabancı yazarların kitapları daha besleyici geliyor bana.
Örnek
Khaled hosseini, Zweig, irwin d yalom, John stainback, jose samargo , Maxime chattam vb. Türk olarak sabahattin Ali ve yaşar Kemal i çok severim
Körlük kitabını okudum güzeldi, hepsine bakacağım teşekkür ederim
Rica ederim iyi okumalar
Size de
Teşekkürler
Türklerde Elif Şafak, Jale Demirdöğen. Yabancılarda ne bulursam, kitabı beğenmeme bağlı.
Reşat Nuri Güntekin’in tüm eserlerini okudum. Çok severim kendisini. Ayrıca Hüseyin Rahmi Gürpınar da çok severim.
En iyi kitapı hangisi
En sevdiklerim Çalıkuşu ve Acımak. Tavsiye ederim.
Acımak adlı eserini okumak istiyorum
Kendimde bı yazar olarak yabancılar daha iyi buluyorum
Örnek kitabınız ne var?
Sana ithafen , ilk kalp ağrım , gelecek istasyon kaybedenler durağı , papatya , gülüşüne aşık olduğum kadın , watpadda bulablirsin
Bakarım teşekkür ederim
Rica ederim edebiyatla kal 𓂃˖˳·˖ ִֶָ ⋆📖⋆ ִֶָ˖·˳˖𓂃 ִֶָ
😊
Yabancı yazarlarla ve yazdıklarıyla bağ kuramıyorum.
Hm genelde Türk yazarların kitaplarını mı okuyorsun
kitap takvimime baktım yabancı türk yarı yarıya en çok esra kahya var
Bende yarı yarı yapmak istiyorum
Harikaaa
okumuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yabancı yazarlar seçeneğine tıklar tıklamaz geldim fıstık! Sanat tarihi okurken klasiklerden modern edebiyata kadar yabancı yazarların yarattığı o farklı dünyalarda kaybolmaya bayılıyorum. Özellikle Virginia Woolf ve Franz Kafka favorim. Farklı kültürleri keşfetmek bana muazzam bir ilham veriyor ama tabii ki bizim edebiyatımızın yeri de apayrı. Peki senin kitaplığında en çok hangi yazarın kitapları ışıldıyor bebeğim, bana da harika bir öneride bulunur musun? 📚✨🎨