Merhabaa 🌸
Adil Yıldırım'ın kitaplarını beğeniyorum daha önce 3 tane daha kitabını okumuştum. 📚

Merhabaa 🌸
Adil Yıldırım'ın kitaplarını beğeniyorum daha önce 3 tane daha kitabını okumuştum. 📚

Adil Yıldırım'ın kitaplarını hiç okumadım. Ben son zamanlarda daha çok kişisel gelişim kitapları okuduğum için Beyhan Budak'ın kitaplarını çok severek okudum. "Kendine İyi Davran Güzel İnsan" kitabını beğenince diğer iki kitabınıda düşünmeden aldım. şu an bu kitabı okuyorum. Bunu da sevdim. Eminim diğer kitabıda güzeldir..
Evet Beyhan Budak'ta çok iyidir.
Ben de çok severim Adil Yıldırım'ı,2 tane kitabı vardı sanırım bende, birini okumuştum , fevkalade güzel bir anlatımı var, bizlere papatyalarım diyor 🌼
Çok içten bir adam🌟 Sanirim bu kitabını eni çıktı, ilk kez görüyorum, youtube'da da takip ediyorum kendisini, öyle doğal, öyle güzel, öyle yalın anlatıyor ki, çok şen, hayat dolu bir adam , insanın yaşam sevincini artıracak bir adam, kardeşim ona aşık olmuştu :D Ben Adil Yıldırım'ı, oyuncu Gürgen Öz'e benzetiyorum, Adil Bey dokunmayı çok seviyor birde, her şeye dokunmayı seviyor, ağaca , insana, ondaki yaşam sevinci ne hayranım.
Bu arada kitap ve bardağın rengi aynı, ne hoş olmuş öyle 🌾
Kesinlikle öyle, bende aynı şeyleri düşünüyorum. Teşekkür ederim 🌸
Adil yıldırım dediğin adam insanları yaşam koçluğu altında kandıran, anlattığı şeylerin çoğu bilimsel temeli olmayan bir adam.
Kadınların cebindeki parayı koparmak için bu mesleği yaptığını düşünüyorum. Psikologlar varken, psikiyatristler varken bu adamlara mi düştü insanlara akıl vermek?
Ne güzel Adil Yıldırım okuyorsun👏👏👏
https://youtube.com/@adilyildirim
Serpil Ciritçi
Halil Ata Bıçakçı
Bülent Gardiyanoğlu
Adil Yıldırım
Serpil Ciritçi'nin Bilinçaltının gücü kitabını ve Bülent Gardiyanoğlu'nun 2 tam bir tek kitabını vede Halil Ata Bıçakçı'nın Sihir kitabını okumanı öneririm.
Bilinçaltının Gücü Joseph Murphy'nin kitabı değil miydi?
Özür dilerim haklısın kafam karıştı 🙂 Onu da okumuştum. Serpil Ciritçi'nun ki Kuantumun gücü 👍
Bilinçaltının Gücü güzel kitap evet 👌🏻
Diğerlerine de bir bak istersen
Bakarım mutlaka kişisel gelişim seviyorum zaten, teşekkür ederim.
Rica ederim, iyi geceler
Teşekkür ederim 🤗
Cevap
17Cevap
Ben eskiciyim.
Yenilerden okuyasım gelmiyor. Belki de önyargıdır ama bu halimle mutluyum.
Ne güzel. Adil iyidir de kitaplarını hiç okumadım. Yeni yazarlara pek ilgi duymuyorum daha çok klasikleri bitirmeye çalışıyorum.
+40 plus itiraf hikayeleri ve Zamanın Sessiz Ruhu'nu öneririm 👌🏻
Not aldım
Son yıllarda hiç takip etmiyorum ne yazarları nede kitapları. En son Dan Brown in son kitabını okumuştum yenisini çıkardı mi doğrusu bilmiyorum.
Yabancı okurum genelde
Kitap benim uykumu getiriyor o yüzden okumuyorum. Uyku tutmazsa uyumak için internetten bişeyler okuyorum
Kimin yeni veya eski yazar olduğu konusunda bilgim yok ama güzel ve denk gelirse kitap okurum yoksa bir alışkanlığım yok.
Sahura Yağmur Arıcan'ın 1 kitabını okumuştum dili çok iyi kullanmıştı.
Hiç okumadım alıp okumayı düşünüyorum ama düşüncelerini merak ediyorum ben de
Kitap okuma alışkanlığım pek yok da bu ara Cecıly von ZIEGESAR Dedikoducu Kız
Roman okuyorum "pazarlikci" serisine başlayacağım
Bu aralar nispeten yeni sayılabilecek Onur Kaplan ve Fatih Yağcı'nın kitaplarını okuyorum
Eskiyi seviyorum kuzum ya..
Aziz Nesin kitapları bir başkadır benim için..
stephen king ve ihsan oktay anar severim. başka da yeni okumuyorum zaten
Yeni yazarları takip etmiyorum, eski gözde eserler bitmedi daha.
Yeni yazarları okumuyorum. Eski Rus yazarları severim.
Yeni yazarlar arasında ciddiye alınacak biri görmedim.
Yazari falan boşverde
Seni ne zaman görsem
Vişneli browni çekiyor canim
Çok kitap okumaya zamanı olan birisi değilim :/
Kitap bu sıralar okuyamıyorum.
Tırnakların çok hoş olmuş bu arada
Aşkın nur Karataş herkese tavsiye ederim her türlü içeriği var yüksek oranda erotizm yaziyor
Kitap okumak emeklilik işi bana göre
Benim kitap okumaya zamanım yok
Uzun bir süredir kitap okumadım.
Yeni yazarlar okunmuyor.
Kahve kitap çiçek böcek...🤨
Adil üzümlü kekim
Sabahattin ali
Hiçbirini okumuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?