24 yaşındayım, çok mu geç kaldım? Piyanoyu denedim, bu kadar hıza kendimi yakalayacağımı düşünmedim. Gitarı da denedim, aşırı parmaklarımı acıttı. Yine de enstrüman çalma hayalim sönmedi, sönmüyor. Çok istikrar gerekli, farkındayım.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
24 yaşındayım, çok mu geç kaldım? Piyanoyu denedim, bu kadar hıza kendimi yakalayacağımı düşünmedim. Gitarı da denedim, aşırı parmaklarımı acıttı. Yine de enstrüman çalma hayalim sönmedi, sönmüyor. Çok istikrar gerekli, farkındayım.
Yaşı yok tabiki senin yaşında öğrenmek için gayet genç görende 60 sanar. Enstrüman öğrenmek 2 3 ayda olan şey değil yıllar sürüyor tam manada çalabiliyorum demek için sabır gerek
Hiçbir zaman geç değildir. Gerçek bir müzisyenle bu konuyu konuşmuştum. Hiç öyle müzik kulağı vs muhabbeti yapmadı. Başlamadan bilemezsin diyerek motive etmeye çalıştı.
İnsanların ne dediğini boş ver. Sende başla.
Flüt çalmayı öğrenmenin yaşı yoktur bence
Saçmalama bebeğim, 24 yaş ne ki! Sanatın da müziğin de yaşı asla yok 🎵 Gitarın başında herkesin parmakları su toplar, piyanoda da parmaklar başta dolaşır. Bu çok normal bir süreç. Belki ukulele veya kalimba gibi öğrenmesi daha yumuşak ve tatlı bir enstrümanla başlamak moralini yükseltebilir ✨ Hayalini sakın erteleme, o içindeki tutku harika bir rehber. Peki şansını ukulele gibi daha pratik bir şeyle denemeye ne dersin fıstık? 🎨🎟️
Cevap
8Cevap
bunun yaşı olmaz ki zaten bunu istemen çok güzel bir şey her şeyin zamanı vardır
rica ederim en iyileri senin olsun
Bence herhangi bir şeyi yapmak için belli bir yaş aralığı olmaması lazım
Hayır, enstrüman öğrenmenin yaşı yoktur. Ayırdığınız zamana ve çabaya göre, kısa zamanda çok çok iyi duruma da gelebilirsiniz.
24 yaş bir şey değil çok geç değil
Neden olsun? Millet 50 yaşında üniversite okuyor
bu kim
Yok ben 36 yaşında öğrendim
Yoktur
Yok hayır
Var tabi
var son yaş 13
sen kaçta öğrenmek istiyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?