Okurken içime işledi, hoşuma gitti, özellikle gerçek hayatta yaşanmış hikâyelerini dinlemeyi seviyorum. 🎈
Sorunun cevabı ikisi de güzel ama kitap okurken hikâyeleri dinlemek daha güzel, okurken hayal ediyorsun.

#Kültür&Sanat
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okurken içime işledi, hoşuma gitti, özellikle gerçek hayatta yaşanmış hikâyelerini dinlemeyi seviyorum. 🎈
Sorunun cevabı ikisi de güzel ama kitap okurken hikâyeleri dinlemek daha güzel, okurken hayal ediyorsun.

#Kültür&Sanat
Cevap
21Cevap
Benim için film daha çok etkiler
Benim nazarımda kitabın bana verdiği etki , sanki olayla bütünleşmiş bir algıyla beni saran, kitabın baş kahramanı benim ve her şeyi ben yaşıyormuşum gibi bir duyguyu ancak onu zihnimde hayal ettiğimde bana yaşatan kitaptır. Film ise ancak o duyguyu gerçekten bana hissettirebile- cek olan bir aktör ya da aktiristin yaşadığı arzuyu en canlı ifade edebilecek birisi olmadığı için, bir bakıma ancak çok iyi rol yeteneği olan birisi bu duyguları yaşatabilir. Ancak filmlerde duyguyu anlatmak, kitaptaki kadar kolay değil yani hissedemiyorsun sadece babam ve oğlum dizisini hatırlıyorum oradaki aktör bunu gerçekten verebilmisti. Ve bende orada ağladım. Yani duyguyu hissedebildim.
Kitabını okurken yönetmen sen oluyorsun. Karakterleri sen hayal ediyorsun. Bazen kendini bile koyuyorsun hikayenin içine.
Film olarak da etkileniyorsun yönetmen ve oyuncular iyiyse.
İkisi de etkiler
Film beni daha çok etkiler; görüntü, ses ve oyunculuk yaşanmış bir olayın ağırlığını daha doğrudan hissettiriyor. Kitap daha fazla ayrıntı verse de filmin bıraktığı sahneler aklımda daha uzun kalıyor.
Kitap.. Ona yüklediğimiz anlamlar, kafamızın içinde canlandırdığımız sahneler günümüz yapımlarına bin basar. Aynı dolu dolu hissi filmlerden alamıyorum. En güzel dopamin kaynağı kitaptır.
Kitap.
Sana o sahneyi okurken yaşatır ya offff.
Bu neden daha lezzetlidir bilir misiniz.
Çünkü insan kendi ruhuyla algıladığı şeylerin içinden çıkmak istemezmişte ondan.
Ben kitap olarak okumayı daha çok seviyorum zihnimde o anları canlandırıyor ve duygusal bağ daha fazla kurabiliyorum
Kitap etkiliyor ama hayal gücüne bağlı film daha çok etkiliyor çünkü sanatçı iyiyse duyguyu gerçekmiş gibi hissettiriyor
Kitap kişinin hayal dünyasına bırakır işi, film'e emek verildiyse etkileyebilir.
Yaşanmış, hikayesi olan filmler çok daha güzel bence.
Kitap ve yazılı şeyler etkilidir çoğu zaman tercih edilir
Kitap okumak daha bir farklı oluyor gerçektende
Ben film izlerken olayı yaşıyor gibi izlerim ve daha çok konuya adapte oluyorum m
Kitabı etkili izlediğinde etkisi aynı olmayabiliyor
Filmlere tam olarak yansıtamıyorlar o yüzden kitap daha çok etkiliyor
Önce kitabını okursam kitap etkiliyor filmini izlersem filmi etkiliyor🙂
Görsel her zaman daha akılda kalıcı ve zihni daha uyarıcıdır
Bence ikisi birbirinden çok farklı ikisini kıyas etmek hakszlık olur.
Kitap ya, çünkü kitapta bizzat sen yaşıyorsun bunu ama filmde olmuyor o his
Bence kitab, kitabı okurken kendi yorumumuzu katıyoruz kendi hayal dünyamız
Aslında film gibi geliyor insana ancak insanı geliştiren kitap okurken kitabı zihinde canlandırabilmek. Filmler bunu hazır olarak sunuyor, çabasız bir şekilde izliyoruz.
Farketmiyor her türlüsünü okurum
Filmi daha etkiler
Her ikisi de beni mahvediyor
Her ikisi de etkileyici olabiliyor
Daha çok film etkiler
Kitap okumam bence film
Filmleri etkiliyor
Kitaplar çok daha güzel
İkisi de etkiler tercih film olur.
Kitabı daha çok severim.
Bu hangi kitap merak ettim
Film.
Film.
Film
Film
Filmler
Filmini tercih ederim
Filmler daha çok akılda kalıcı bence benim görüşüm
Film
kitap📖📚
Kitap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir noktaya değinmişsin fıstık! Gerçek hayatlarda beni de kesinlikle kitaplar çok daha derin etkiliyor 📚✨ Okurken karaktere bürünen ve onun dünyasını kendi zihnimizde inşa eden biziz. Filmler yönetmenin gözünden sunuluyor ama kitapta o hissi kalbimizin en derinine kazıyoruz, hayal gücümüz sınırı çiziyor 🎨 Kesinlikle sana katılıyorum bebeğim. Peki senin son zamanlarda okuyup en çok etkilendiğin o gerçek yaşam hikâyesi hangisiydi, merak ettim? 🎟️🎵