Beni Etkiler
Beni Etkilemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genelde izlediğim filmlerden etkilenen biriyim zaten. İyi ya da kötü anlamda kendimi kaptırıyorum. O yüzden gerçek hikaye olup olmaması o kadar da mühim değil benim için. Sadece çok acı bir hikayeyse elbette senaryo olmaması canımı sıkar.
Yani şöyle söyleyeyim milyonlarca insan var ve dizi ve filmlerde geçen sahneleri mutlaka birileri yaşamıştır normal geliyor, yani bilim kurgu filmleri de dahil sonuçta beyin hayal ile gerçeği ayırt edemiyor.
Yani mesela ihmalkarlıktan dolayı birisi hayatını kaybediyor. Bunun filmi alınması insanı daha çok etkilemez mi? sonuçta çok karşılaşılan bir olay değil.
Elebetteki etkiler önemli olan konu değil konuların nasıl anlatıldığı, diğerlerinin zihnine bir şey yüklenecek ise eğer doğru şekilde olmalı.
İzlemeyi en çok sevdiğim kategoriya dahil bu tarz filmler.. farklı hayat hikayeleri, farklı yaşanmışlıklar, zorluklar, mücade ve s... zaman kaybı olarak hissettirmiyor izlerken, etkilemese bile..
Cevap
21Cevap
Beni etkilemez. hatta gerçek hayattan uyarlanmayan filmler daha çok etkiliyor beni
Evet etkiler.
Mesela görseldeki film beni çok etkilemişti. Kolunu kestiği sahneye bakamamıştım..
Beni etkilemiyor. Belkide yeterince başarılı bulmuyorum.
Bilinmeyen bir kadının mektubu bile beni etkilemişti tabi sonra kurgu olduğunu öğrendim.
Gerçek hikayesinin var olduğunu bilerek izlemek daha etkileyici, daha heyecan verici geliyor bana.
Filmin gerçekle ne kadar uyuştuğuna ve kalitesine bağlı.
Benim ilgimi realist filmler cekiyor. Onun dışında izlemem
Beni etkilemez. O tip dizilere özellikle gıcık oluyorum zaten. Bir de gözümüze gözümüze sormuyorlar mı? Bu yüzden umursamıyorum.
Tabii ki hem de çok güzel bir şekilde etkiliyor ama konuya sadık kalınır ve oyuncu kalitesi de güzel olursa severim
Bu tür diziler filmler zaten tutuluyor etkileyici ama beni etkilemiyor
Evet biyografi filmleri filan
Dangal
Frida
Piyanist
bence gerçekten gerçek bir hikayeden uyarlanan filmler daha ilgi çekici ve filme kendini kaptırtıyor
Korku filmiyse hele hele fena
Evet etkiler, daha çok ağlarım mesela 🙄
ruh halime göre degişir tabi
Evet daha etkileyici bence
Kalite bir hikayesi varsa her zaman.
Güzel uyarlanmışsa etkiler
Etkilemez hatta daha güzel olabilir
Tabiki etkiler
Evet etkiler daha çok merak uyandırır.
Evet etkiliyor
etkiliyo kısmen
Gerçekliği olan fimleri izlemek etkileyici