Diziler & Filmler İzlediğiniz filmlerin nasıl hikayelerden esinlenildiğini merak ettiğiniz oluyor mu? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Filmlerin gerçek hayat ya da hayal dünyasından nasıl senaryolar çıktığını merak ettiğiniz oluyor mu? İzlediğiniz filmlerin nasıl hikayelerden esinlenildiğini merak ettiğiniz oluyor mu? Cevapla Film Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet merak ediyorum 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yaşanmış hikayelerden yapılmış filmler daha çok ilgimi çekmekte. 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 412 cevap paylaştı. Evet oluyor. Özellikle gerçek yaşanmış hikayeleri çok ilgi çekici buluyorum. 1 0 Yorumla
Erayucak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pek olmaz sarıyormu sarmıyor mu ona bakarım 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olmaz mı bea. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet merak ediyorum
Yaşanmış hikayelerden yapılmış filmler daha çok ilgimi çekmekte.
Evet oluyor. Özellikle gerçek yaşanmış hikayeleri çok ilgi çekici buluyorum.
Pek olmaz sarıyormu sarmıyor mu ona bakarım
Oluyor ama yapacak bir şey yok 😀
Hayır izler geçerim
Olmaz mı bea.