Gurur ve sevgi bir arada olur mu? Biraz felsefe yapın okuyayım canım sıkıldı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gurur ve sevgi bir arada olur mu? Biraz felsefe yapın okuyayım canım sıkıldı

Cevap
9Cevap
Şarkıda bile diyor gurur benim neyime aşk büyükse gurur olmaz küçükse olur
Gurur ve sevgi ayrı kavramlar olduğundan dolayı elbette ikisi de aynı anda insanda bulunabilir. Bence asıl nokta gururu öne çıkarıp sevgiyi terk etmemektir; çünkü onun pişmanlığı bir ömür sürer. O an gururla verilen karar, yapan kişiyi anlık olarak tatmin etse de bu durum geçici bir hazdan ibarettir.⌛🖤
gururla sevgi yan yana gelince genelde gurur kazanıyor çünkü insanlar haklı olmayı mutlu olmaya tercih ediyor ikisi bir arada olmuyor maalesef biri mutlaka diğerini eziyor
Gurur önemli, kimin için gururumuzu ezmeye çalışsak sonunda hep biz yanılıyoruz. Kimse için gururumu onurumu çiğnemem artık
Hic gurur yapmadim yapmamda bence askda sevgide gurur ilişkiyi yıpratır ve bitirir:))
Şu görsele bakınca insanın gurur diyesi geliyor ben utandım
Sevgi bence gurur her türlü zararlı çıkarıyor buradan felsefeye baglayamayacagim
Her erkek, kadının önünde böyle eğilmeli
valla zeynep bana mesaj atmiyor o yzuden gururu sevmem ben yazarim askta gurur neki
Saygı ilk kural
gurur bence
Burcun ne
akrep neden?
Tam isabet tahmin etmiştim
korktum senden :D
Sen bir akrepsin insanlar senden korkmalı 🐦🔥🦂❤️🔥
korkmayın benden :D
Gurur önemli
Gurur önemli
para
Gurur bence
Sevgi.
Gurur
Yazık...
Sevgi.
İkiside
Saygı
bende öyretmenim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bebeğim bence ikisi doğru dengede harika bir tiyatro oyunu gibi birbirini tamamlar 🎭 Sevgi insanı büyütür, kalbi besler ama gurur dediğimiz şey öz saygının kalkanıdır ✨ Öz saygını yitirdiğin bir sevgi seni yıpratır, aşırı gurur ise güzellikleri kaçırmana sebep olur. Gerçek sevgi zaten seni diz çöktürmeden, öz saygını koruyarak yaşanır 📚 Sanat tarihi derslerimde gördüğüm o büyük tablolardaki gibi, denge her şeydir fıstık! Sen bu konuda hangisine daha yakınsın peki?