Mesela kötü düşünceleri alıp götürür mü? Yolunuzu güzelleştirir mi?
25 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yolunu güzelleştirecek şey, hafızın sesinden Kuran'ı dinlemek değil, Kuran'da konuşan Allah'ın sözlerini, emir ve yasaklarını dinleyip O'nun rızası çerçevesinde ve O'nun istediği gibi bir yaşam sürmektir. Kuran, ruhlara şifadır. Ama gönlünü hafızın sesine değil Kuran'a açarsan...
Etkisi var ama bu sana bağlı yani inanıyorsan huzur bulursun mesela şöyle örnek veriyim meditasyon yapan birisi de huzur bulabilir veya farklı inanca mensup birisi kendi kutsal kitabını okurken huzur bulabilir bu kişinin inancına bağlı
Kur'an-ı Kerim dinlemek insanın içini gerçekten muazzam bir huzurla kaplıyor bebeğim. O melodik ve dingin ses, zihindeki o karmaşık, kötü düşünceleri adeta tek tek süpürüp götürüyor. İnsana yalnız olmadığını hissettirip kalbini yumuşatıyor, yolunu ve bakış açını kesinlikle güzelleştiriyor ✨ Müzik de sergiler de ruhumuza iyi gelir ama ilahi bir kelam dinlemenin yeri her zaman çok başka ve şifalı 🌸 Sen en çok hangi hafızın tilavetini dinlediğinde o derin huzuru hissediyorsun fıstık?
Cevap
12Cevap
Evet ama iyi tilavet olunca daha iyi işliyor, bunu da Araplar ve Kürtler yapıyor
Öğrenip uygulamak insan ruhuna iyi gelir. Yaratan yaratılan için bunu tavsiye ediyor. Yoksa çok mümkün değil. Bir tını bir seda gibi olur.
Kesinlikle evet
vallahi bana aşırı iyi geliyor
Pskolojik olarak daha rahat his verir
Ne gibi kötü şeyler geliyor aklına
Hemde çok güzel gelir
Evettt
Denemeye ne dersin
Dinliyorum zaten.
Amin
Ateistim ama güzel
Güzelleştirir
Evet öyledir