Kişilik & Karakter Kuran okusam hayatım düzelir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En dipten çıkarır mı. Kendini sadece ölümle avutan birini değiştirir mi? Güncellemeler1 yıl Güncelle Kuran okusam hayatım düzelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. düzelebilir dene bence 0 0 Yorumla
neyapıcanadımıbe Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Türkçe meal okumazsan bir ske yaramaz güzel dostum, arapça bilmiyorsan sakın okuma. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Meal okurum Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten inanarak okursan elbet ki yolunu bulursun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İnançlıyım ama okuduğumu anlamıyorum pek sıradan geliuor Yorumla Bilgolog 1 yıl Aslında anlam çıkarmaya dayalı okursan anlam çıkaramayacağından ötürü böyle hissedebilirsin. Onun yerine sana huzur vereceğini düşünerek okursan manevi anlamda tat alabilirsin Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sen ıslah olmazsın, git huzur evine orada yaşlı insanlara gönüllü yardımcı ol. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Niye la imzooo Yorumla
rossevissage Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Okuduğun kuranı anla aynı zamanda bak o zaman hayatın nasıl düzeliyor 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Özgüven gelir mi Yorumla rossevissage 1 yıl Gelir Yorumla Soran 1 yıl Mealini okuyorum bana geçmiyor sıradan geliyor niyeyse Yorumla rossevissage 1 yıl O zaman boş yapma burada kalbinde yoksa zorlayamazsın Yorumla Soran 1 yıl Tamam yenge kızma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
düzelebilir dene bence
Türkçe meal okumazsan bir ske yaramaz güzel dostum, arapça bilmiyorsan sakın okuma.
Meal okurum
Gerçekten inanarak okursan elbet ki yolunu bulursun
İnançlıyım ama okuduğumu anlamıyorum pek sıradan geliuor
Aslında anlam çıkarmaya dayalı okursan anlam çıkaramayacağından ötürü böyle hissedebilirsin. Onun yerine sana huzur vereceğini düşünerek okursan manevi anlamda tat alabilirsin
Sen ıslah olmazsın, git huzur evine orada yaşlı insanlara gönüllü yardımcı ol.
Niye la imzooo
Okuduğun kuranı anla aynı zamanda bak o zaman hayatın nasıl düzeliyor
Özgüven gelir mi
Gelir
Mealini okuyorum bana geçmiyor sıradan geliyor niyeyse
O zaman boş yapma burada kalbinde yoksa zorlayamazsın
Tamam yenge kızma
Evet çok iyi gelir.
Namaz kıl
Kılıyorum zaten ama değişme yok