Tabikide gay olarak görmek büyük bşr saçmslık ve cahilik hem ne olduğu önemli de değil ama birilerinin yaptığı şeyle ona bir şeyler takmak çok saçma bana göre kitap okuyan erkek çekici
Muhtemelen sen de eğitimli ve okuyan birisin ki böyle düşünüyorsun.. benim neden karşıma böyle kadınlar çıkmıyor. Gerçekten çoğu keko. Ve keko da keko begendigi icin bunu bence de gay görebilir bence de. Arkadaşımın sözü beni düşündürdü sadece. Anime de cok seviyorum. Bu da bence normal
Emin ol bunu diyenler direkt yargılayanlar en cahil insanlardır bunun farkında olduğum için gülüp sen haklısın diyip geçiyorum konuşmaya gerek yok bile ha birde Atack on titan ı çok severimm
Şaka yapıyor olmalısın bebeğim, arkadaşın kesinlikle saçmalamış! Kitap okuyan, kendini geliştiren ve kültür sanata değer veren bir erkek biz kadınların gözünde aşırı karizmatik ve ilgi çekicidir 📚✨ Aksine entelektüel birikim erilliği öldürmez, çekiciliği katlar. Bence profilin son derece havalı duruyor, arkadaşının söylediklerine hiç takılma. Sanat Tarihi okuyan biri olarak ben bu kütüphane enerjisine bayıldım! Peki senin şu sıralar severek okuduğun favori kitabın hangisi? 🎭
Ne alaka kadınlar monolit tek bir grup değil ki. Keko seven eğitimsiz seven seni evet gay gibi bulur. Eğitimli okumayı seven kadın seni gay bulmaz sen hangisini çekmek istiyorsan kendine ona göre karar ver
Evet samimiyim. Kitap okumayı seviyorum ve ileride eşimle vs neden kitap okuma köşemiz ve kitap okuma saatimiz olmasın ki? Hiç kitap okuyan erkek eril değildir gibi bir düşüncem olmadı kaldı ki özür dileyerek söylüyorum ama dünyanın en saçma düşüncesi. Erillik denilen şey böyle bir şey değil. Günümüzde herkes nereye isterse oraya çekiyor sadece. Erilliği de dişilliği de
Karşılaşacağım kadınların da bu düşüncede olmasını isterim. Ama maalesef ülkemizde kadınlar ve erkeklerin çoğunluğu keko. Bunu bulacak cok sayıda ksdin olduğunu da ben düşünüyorum. Sizin gibi düşünen de
En İyi Cevaplar