• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kültür & Sanat

Erkekler, kadınların ilgisini çekmek için mi kitap okuyor?

kübrl
kübrl Takip Et
Guru Yaş: 20
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
2219
Yapay Zekaya Sor

Grrram böyle bir düşüncem yok, baştan linç yememek için belirteyim 😹

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
41 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Penitente
    Penitente Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Kitap okumak gayri ciddi bir faaliyet değildir. Kitap okumayan bir toplum olduğumuzdan ciddi anlamda kitap okuyanlar sanki dikkat çekmeye çalışıyormuş gibi görünüyor. Esasında bu algı buradan kaynaklanıyor. Ancak, sizin dediğiniz amaç için okuyanlar varsa bunlar kendilerine yazık eden mahdut zevattandır. Zira kitap zihnin inkışafı için okunur. Çevrendekileri etkilemek için değil. Tabii olarak okuyan insanlar okuduklarını paylaşmak ve insanları etkilemek ister. Bu insanı daha da motive eder. Yeni bir şeyi keşfetme hissiyle yapılan bilgi paylaşımı insanı tatmin eder ya da grup içinde ne kadar yetkin olduğunu göstermek ister. Okuma eylemi tek başına insanları etkilemek için mi yapılmalı yoksa zihnin tekâmülü için mi? Şahsen ben fakültede kitap okunan biri olarak temayüz ediyordum ve bu yüzden dışlandım. Hiç sevgilim bile olmadı, buna ilişkin teşebbüslerim de oldu ancak deli muamelesi gördüm. Hoşlandığım kız benim yerime hiç kitap okumayan sıradan birini tercih etti. Ben kızların kitap okuyan erkeklerden de hoşlandığını düşünmüyorum. Kitap okumak ciddi bir zihinsel faaliyettir ve asosyal olmayı gerektirir. Günümüz kızları gezip eğlenmek istiyor. Bugün hiçbir kızın Niyazi Berkes konuşmak isteyeceğini düşünmüyorum. Ne yazık ki toplum kitaplara gereken ilgiyi göstermiyor. Üstelik hayatımızın her alanını sarıp sarmalayan teknolojik gelişmeler insanları zihinsel olarak daha da tembel bir hale getirdi.

4
    5 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Güzel bir cevaptı

Yorumla
    • Penitente
      Penitente
      1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
    • tanrininevladi
      tanrininevladi
      1 yıl

Ne boş yaptın bro

Yorumla
    • Penitente
      Penitente
      1 yıl

@tanrininevladi işte fakültede ki insan tipi

Yorumla
    • tanrininevladi
      tanrininevladi
      1 yıl

KYK'ya erzak olarak gelen penitente

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Cokkalmam
    Cokkalmam Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bu kadınlarında herşeyi kendine göre yorumlamasida aşırı komik. Motor kullanır kendi zevkine göre hız yapar ya da akrobasi dener kızların gözüne girmek için yapıyor derler. Kitap okusa numara yapıyor derler yarin bir gün halısaha maçına gidenler için bile kadinlara sportmen gozukmek için yapıyor diyenler bile çıkar.

Sırf gösteriş için yapanlar varsa bariz maldir

0
    5 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Kendi üzerime alındığımı tam olarak nerede belirtmişim 😆. Detayda açıkça yazmışım gram böyle bir düşüncem olmadığını. Halbuki sırf kadınların ilgisini çekmek için kitap okuyanların da olduğunu bilmeme rağmen bunu yazmışım, ve bu demek olmuyor ki erkekler asla kendi zevkleri için kitap okumuyor. Fenomenim ve sorularımın hiçbiri kendi hayatımı yansıtmıyor, amaç burada üyelerin düşüncelerini öğrenmek. Bir dahakine detayı düzgünce okuyup görüş yapmaya gelin.

Yorumla
    • Cokkalmam
      Cokkalmam
      1 yıl

Detaya yazmışım diyorsun ama erkeklerin ilgisini çekmek için kitap okuduğunu biliyorum diyorsun 😃 Hangi dediğine inanalım. Kendi kendini yalanliyorsun. İki görüş bir birisiyle zıt. Neyseki bundada jakli ciktigimin kanıtı.

Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Hahshahahahah şaka mısın sen ya, "Halbuki sırf kadınların ilgisini çekmek için kitap okuyanların da olduğunu bilmeme rağmen bunu yazmışım, ve bu demek olmuyor ki erkekler asla kendi zevkleri için kitap okumuyor" yazmışım. Cümlede anlam konusunda sıkıntın mı var? Ne demek istediğimi anlayamıyor musun? İlgi çekmek için okuyanlar olmasına rağmen kendi zevki için okuyanlar da var demişim. Okuduğunu anla öyle haklı çıkmaya gel.

Yorumla
    • Cokkalmam
      Cokkalmam
      1 yıl

O dediklerini nerde yazmışsın 😃Bir öyle diyorsun sonrada ben esasında öyle demiyorum diyorsun. Çevir kazı yanmasın

Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

O dediklerimi nerede mi yazmışım, yazdığın cevabın altına yaptığım ilk yoruma yazmışım. Neler dediğimi de hatırlamıyorsun, b12 eksikliğin olabilir dikkat et.

Yorumla
  • bayanbilen61
    bayanbilen61 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Kitap okumanın asıl amacı bilgi edinmek, hayal gücünü geliştirmek ve insanın kendini geliştirmesidir. Ama tabii, bazı erkekler bunu kadınların dikkatini çekmek için de kullanıyor olabilir! Düşünsene, parkta biri elinde kitapla oturmuş, yanına "Felsefenin İlkeleri"ni koymuş; aslında tek düşündüğü "Acaba bu kitapla zeki mi görünürüm?" olabilir. Ama her kitabı da bu amaçla okuyamazlar, kimse "Biyokimya Atlası"nı sırf karizma olsun diye eline almaz

Belki de erkekler kadınların zekayı çekici bulduğunu fark etmiştir. Ama kitap okumanın yanında bir de kitabı anlamak var, değil mi? Hani sadece kapağı güzel diye "Suç ve Ceza"yı taşımak pek işe yaramaz. Sonuçta, "Ne okuyorsun?" diye sorulunca "Hâlâ birinci sayfadayım" demek pek etkileyici olmaz. İşin güzel tarafı, kitap okuma alışkanlığı böyle küçük oyunlarla başlasa bile sonunda bir tutkuya dönüşebilir. Hem kadınların dikkatini çekse de kitap, sonuçta kazanan her zaman okuyan olur

2
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Bazıları, sadece bilgi edinmek, kişisel gelişim sağlamak ya da edebi zevklerini tatmin etmek için okur. Ancak bazı erkekler, ilgi duydukları kadınlara hitap etmek amacıyla da kitap okuyor olabilirler. Kitap okumak, entelektüel bir cazibe yaratabilir ve bu da bazıları için ilişkilerde bir artı puan olabilir. Yani, bir erkeğin kitap okuması, sadece ilgisini çeken bir konuya olan sevgisi ya da kişisel merakıyla alakalı olabilirken, bazen de kadınların ilgisini çekme amacı güdülebilir.

3
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

O-Pera
O-Pera Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Kübrl, bu harika bir soru! Bazı erkekler belki etkilemek için kitap okuyabilir ama bence çoğu, gerçekten merak ve bilgi açlığı için okuyordur. Kitaplara olan gerçek bir ilgi, karşı tarafı gerçekten etkileyebilir. Bu arada kitap okumanın tadı başka be, hele ki böyle güzel bir kış akşamında battaniye altında sıcacık bir çayla. 🎄📚 Yeni yılda umarım çok güzel kitaplar keşfedersin! 🥳✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

48

Cevap

106

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı.

O zaman boşuna almışım 500'e yakın kitabı gadası

Boşuna okumuşum yarıdan fazlasını millet neler için kullanıyormuş

1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı.

hayır ben kendim için okurum

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Adamsın 💪🏻

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      1 yıl

Teşekkür ederim 🌸🙏

• 26AHMET0026
    26AHMET0026 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 71%
    1 yıl

Bu soruya net bir cevap veremeyiz Yalnız şöyle bir durum var ki kişinin bilgi düzeyinden, sohbetinden, okuduklarından yola çıkılarak fikir yürütülebilir. Sözüm herkese değil tabii ben kimseyle muhatap değilim pozu vererek toplu taşımada kitap okuyanlar nasıl görünüyorsa bu da öyle diye düşünmekteyim. Bir de gerçekten uzun süreli okuyor mu, Çok okuyan kişilerin zaman sorunu yoktur (kendimden de biliyorum) buradan da fikir yürütülebilir kişiye göre de değişir. Yapmacık olan kısa vadede anlaşılmazsa bile zaman geçtikten sonra anlaşılır.

2
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Yok. Gerçekten okumayı seven çok adam gördüm ben.. Kitap okumanın cinsiyetle bağdaştığını düşünmüyorum. Okumakla kalmayıp bunun üstüne araştırmacı olup süper yorum yapan insanlar gördüm. Bir klübe gidiyorum orada çok var kültürlü insan.. Ama kitap okumayan kadınlar da var. Erkekler bir kadının ilgisini çekmek amacıyla kitap okursa eğer zaten çok kitap okumadığı eninde sonunda anlaşılacaktır. Ve kız ona karşı ilgisini kaybetmeye başlayabilir bunun için ilgi duyduysa eğer bal peteğim. Çünkü kitap okuyan adam kendini belli eder yorumlar yapar, kitapların filmlerini izler, araştırır ve diksiyonu düzgün olur. Bu şekilde.. 🥰😇

2
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 361 cevap paylaştı.

Genelleme yapamam.
    Ama bunun doğru olmadığını da söyleyemem.
    Her iki cinsinden birbirinin dikkatini çekmek için yaptığı şeylerin olduğunu unutmamalıyız.
    Biri çok masumda diğeri çok mu kötü?
    Gerçekçi olalım.
    Maddiyata düşen ve sonradan yanılgıya düştüğünü anlayan yok mu?
    Gayet tabi var.
    Gerçek ve somut olan bir şey var ortada.
    O da insan.
    Tek bir hareketle karar vermek (bu hareket ister kitap okuma olsun, ister üzerinde olan marka ve kaliteli kıyafetler olsun, isterse kullanılan bir araç.) sizce ne kadar mantıklı.
    Belki sizi buna iten nedenler olabilir, yaşam kaygısı gibi.
    Sizce ne kadar doğru bir hareket.

2
    2 Yorumla
    • tanrininevladi
      tanrininevladi
      1 yıl

Bro ne uzun yazmışsın ya, niye uzattın bu kadar

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      1 yıl

Hani her yiğidin yoğurt devamını sen söyle.

Yorumla
  • Sinister_D
    Sinister_D Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Kitap okumayı, beni farklı dünyalara götürdüğü, gerilim, heyecan gibi duyguları yaşattığı ve bana içinde bulunduğum hayattan uzaklaşma fırsatı sunduğu için seviyorum. Kitap sevgimin hiçbir kadınla ilgisi olmadı şimdiye kadar (iyi anlatılmış ve iyi tasvir edilmiş kadın karakterler hariç)

4
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle evet

3
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Hahshahshsgsjsşfjslf

Yorumla
  • eleguneferidun
    eleguneferidun Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

bi kere kandilli sahilinde kitap okurken resmen bi kız bu yüzden okuduğumu zannetmişti.. çekirdek vermeye çalıştı felan hatta.. yahu ben çekirdek çitlemeye gelmiş olsam sahile senin gelmeni mi beklerim. kitap okumaya gelmişim. kıza yüz vermedim.. kankisi ile bi paketi bitiremeden kalktılar yanımdan.. sanki tanışıyormuşuz gibi birden samimi olan bu grup kızların en büyük ortak özelliği karşısındakine hitap sorunu olması. ben sizli konuşuyorum o senli konuşuyor.

2
    0 Yorumla
  • Görkem767
    Görkem767 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 97%
    1 yıl

Aslında yüzde elli diyebiliriz (Bu benim görüşüm) Ben mesela kitap okuyorum ama kendim için tabi. Metroda otobüste falan kadınlarının ufak ufak baktığını hissediyorum, göz göze geliyoruz bazen. Bazen konuştuğumuz bile oluyor. Bu da hoşuma gidiyor tabi. Bu sayede benim daha çok kitap okuyasım geliyor.

2
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

*Bak bu çok büyük bir ihtimal.

**Bazı günler spordan sonra sıfır kollu kapüşonlum ile kütüphaneye kitap almaya gidiyorum. Kitap aldıktan sonra 1 çay alıp boş bir masaya oturuyorum.

***Bir bakmışım cevremdeki boş masalar bir anda kızlar ile doluyor. Masada 3 kız var ise 3 üde gözü dikip kesmeye başlıyorlar. Bunu abartmiyorum. Defalarca test ettim. Kızların dikkatini kitap okuyandan çok kendine bakan, hafif kaslı erkekler daha çok çekiyor sanki. 😀😀😀

2
    0 Yorumla
  • мιιяααα_
    мιιяααα_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

sanirim cogu öyle ben kutuphaneye gidiyordum bir aralar gerçekten kitap okuyan erkekler gördüm ve hiç etraflarina da bakmiyorlardi bildiğin baya ciddi bir şekilde elindeki kitaplara odaklanmislardi bazıları kızları etkilemek amacıyla kitap okuyormuş gibi yapıyor ama bazıları da hakketten okuyo çok ilgimi çekiyor ya gerçekten onlar daha çok medeni ve beyefendi oluyorlar

2
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Bir İstanbul beyefendisi gibii 😁

Yorumla
    • Poyraz2341
      Poyraz2341
      1 yıl

Kübra keşke beni tanımak için fırsat sunsan İstanbul beyfendi liğini zirvede yasatırım

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    https://youtu.be/HrXT3vN6LzE?si=tMCd5W7BZR30NM-b
    1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Evet her şey kadınlar için yapıyoruz.
    Yemeği yerken bile kadınları etkilemek için yiyoruz.
    Yolda yürürken kadınları etkilemek için yürüyoruz.
    🤣👍🤣🤣🤣

1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Alakası yok. Kitap kelime dağarcığını artırır, konuşmayı ve hızlı düşünmeyi geliştirir.

Kızların ilgisini çekmek için tuğla gibi Karamazov kardeşler okumak da, ne bileyim 😂

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

1080 sayfa civarıydı o ya, daha incelerini tercih ediyorlardır bu amaçla yapanlar 🤣

Yorumla
    • Cinar344
      Cinar344
      1 yıl

Yaparlar da etkilemek istedikleri kızlar o yazarın fanı çıkarsa nanay 🙂

Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Bence öyle ya entel dantel erkek adam mı olur. Erkek adam dediğin şasi numarası olur sahibinden satılık araç ilanları okur. En olmadı arkadaş ortamında millete hikaye okur jdjdjd

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Entel dantelde koptum ahdhahshsh

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      1 yıl

Öyle daa şimdi 😂

Yorumla
  • initio
    initio Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl

Okuduğum tek kitap.

1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Ahshahshahsh

Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ben kitap okumadan da ilgi çekiyorum. Asıl önemli olan okumam için ilgimi çekecek bi kitap bulmam sfgsd

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Bak sen apmflskdkdkf

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

shsjsjs

Yorumla
  • Gabriel_Pasternak
    Gabriel_Pasternak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

☺️.. hee evde oturup kitap okurken, kendi kendime kızlar şimdi benden nasıl da etkileniyorlardir diye düşünüyorum 😀

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Her sayfada etkileşim artıyor diyorlar

Yorumla
    • Gabriel_Pasternak
      Gabriel_Pasternak
      1 yıl

Polisiye ve gerilim okuyorum.. gerilmeyelim sonra

Yorumla
  • Quiet_Queen
    Quiet_Queen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl

İlgisini çekmek için kitap okuyabilir. Biz bence biraz kitap okumanın, kültürün, elitliğin gösterişini yapmalıyız. Vücut ölçülerini pazarlayanların değil.😂

4
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Rol yapmayn kitapseverlk bir kız tavlama olayına dönmemeli ama kütüphaneye gidiyorm mesele herkes birbirini kesiyor kızlar bile tek suçlu erkekler degl

4
    1 Yorumla
    • sk_34
      sk_34
      1 yıl

Kütüphane o işin merkezi zatennn

Yorumla
  • ela_ya
    ela_ya Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

erkeklerin (veya kadınların) kitap okuma sebebi yalnızca dikkat çekmek değildir; bu tür genellemeler doğruyu yansıtmaz. İnsanlar kitap okumayı daha çok bireysel bir tatmin ve gelişim amacıyla yapar.

2
    0 Yorumla
  • yeterhayeterhayat
    yeterhayeterhayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 67%
    1 yıl

Öyle başlayıp kitap kurdu olan tanıdığım var

2
    7 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Masterını yapmış demek spmdsllfksld

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

@tenedos yaptın mı masterini

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

yok ben doktora veriom

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

@tenedos vereceğim cevabı kaldırırsın bozuşuruz diye şaapmıyom 😅

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

euhehue kulama söyle

Yorumla
    • yeterhayeterhayat
      yeterhayeterhayat
      1 yıl

@tenedos ne doktorası hangi doktora 😂😂

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

aile hekimlerini yaşatma ve kalkındırma derneğine

Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kübiş öyle şey olur mu sence. De hele bana bir 😝

1
    6 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

E oluyor iştee

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Karşımdaki zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü zayıf vücutlu olmadığı sürece...
      Bırak kitabı yeri satır bile okumam
      O derece olmaz o iş Kübiş

Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Haha kolaymış

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Jessica May gibi hatun seviyorum ben
      Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık tatlış yüzlü zayıf vücutlu...

Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Güzel kız 😃

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Güzelden ziyade tatlı zarif sevimli buluyorum ben mesela seksiliği yok arzulatıcı gözükmüyor Miranda Kerr de aynı şekilde o da seksi değil arzulatıcı gözükmüyor ama Adriana Lima seks kokuyor

Yorumla
  • Mert_Ankara
    Mert_Ankara Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl

Kitap okumakla ilgi çekmenin bağdaştırılması çok anlamsız geldi bana.

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Yapanlar var maalesef

Yorumla
    • Mert_Ankara
      Mert_Ankara
      1 yıl

Bu tarz beklenti için kitap okumayı bir araç olarak gören zavallılardan insana hayır gelmez. Uzak durmak lazım.

Yorumla
  • H2__O
    H2__O Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 98%
    1 yıl

Ben bir çok konuya meraklı olduğum için ve okumayı sevdiğim için okurum, çevremde ki insanlar da bu şekilde okur.

İlgi çekmek için kitap okuyan kimseyi görmedim bugüne kadar, belki vardır ama ben hiç görmedim.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

e herhalde o yüzden okuyoruz, yok bir de bilgilenmek için okuyacaktık

1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Ee yanii ajdjşadnsşnf

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 720 cevap paylaştı.

Bazıları olabilir. Bu arada hep kendim için okuyorum ablam dışında gören yok ne alaka yani😂😂🤣

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

İnandık tamam 😹😹

Yorumla
    • Carvel
      Carvel
      1 yıl

Evde okurken ablam ve annem dışında kim görecek bea adaş he 🤣

Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Onu bilemem ama bu evcil hayvan besleyen erkeklerin amacı bu olabilir. Özellikle kedi:)

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Onlar da var tabii

Yorumla
    • birazoyleyimdir
      birazoyleyimdir
      1 yıl

Süper tespit 😅 aynını düşünüyorum

Yorumla
  • tanrininevladi
    tanrininevladi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Öncelikle merhabalar erkekler genellikle 5000 yıldır süre gelen bir şekilde bilgilerin kalıtımını sağlıyor. Açıkçası bu günlerde erkekler genellikle fazlasıyla asalak olduğu için çoğu kitaptan mahrumdur. Sıklıkla ilgilendiği kızın ilgilendiği kitaplara ilgi duyarlar, esenlikler.

2
    0 Yorumla
  • ondre07
    ondre07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    1 yıl

Kişisel Gelişimimiz için Okuyoruz. Kadınları Etkilemek İçin Göstermelik Okuyan Erkekler Tabi ki Vardır Ama Şuna Emin Olabilirsin ki Çoğumuz Kendi Gelişimi İçin Kitap Okur.

Mesela Sokrates'in Savunması... Böyle Bir Kitabı Bitirirken Baya Kendi İçinde Mantık Silsileleri Kurmuştum. Şimdi Bu Zihinsel Faaliyeti Salt Karşı Cinsi Etkilemek İçin mi Yaptım? Ya da Kitabı Kadınlara Gösteriş Olsun Diye Caddede Sokakta Her Yerde Yanımda mı Taşıdım? Tabi ki Hayır

2
    0 Yorumla
  • birazoyleyimdir
    birazoyleyimdir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Yok be. Hala kafası dolu adamlar var karı kızdan farklı şey de düşünebilen. :) merakları olan ve meraklarını kitaplarla gideren

3
    0 Yorumla
  • ilksaygı
    ilksaygı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Ben kitabı ortadam eşeleyip saklama yeri yapmıştım ahsşsjaldjslsld

1
    1 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

Al işte ahashahsh

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Niye ilgisini çekmek için kitap okuyayım ki içimden gelirse okurum ayrıca en son okuduğum kitap cin Ali 😅

1
    2 Yorumla
    • kübrl
      kübrl
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

👍😅

Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 yıl

Kitap daha sürükleyici oluyor aynı şekilde radyodaki arkası yarın kuşağida öyle. İlgi çekmek için kimi kitap okur gibi yapar kimi çocuk ve hayvanı kucağına alıp gezdirir

1
    0 Yorumla
  • Ozcansopinion
    Ozcansopinion Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    1 yıl

Bir insan kitap okuma nunarası yapıyorsa bile o insan belli bir kültür seviyesindedir. Kaba mal olduğunu erkek kitap numarası yapmaz. Kaldıki erkek kişi kitap okuyorsa kendi için okur. Ha bu onu daha da geliştirir ve de senin için daha etkileyici bir kimse olmasını sağlayabilir o da ayrı konu.

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 392 cevap paylaştı.

Kendini geliştirmek ya da severek kitap okuyorsa hayır ilgisini çekmek için yapmıyordur. Lakin başkaları değil kendisi için okuyorsa bu iç özünden gelen bir şeydir.

1
    0 Yorumla
  • Zekihocam
    Zekihocam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 97%
    1 yıl

Bu devirde hangi enayi kitap zahmetine girer kardeşim kültürlü gözükmek için gider reelslerde orada burada duyduğunu satar ortamlarda ne diye kitap alıp yanında gezdirsin

1
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Bu kafada çok erkek var ona hiç şüphem yok ama bazıları da bütün eserleri bilen ve kendini vererek okuyan gerçek kitap kurtları. Kitap okuya her insan bir elmas bence -gerçekten okuyorsa tabii-

1
    0 Yorumla
  • vforvv
    vforvv Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Yapanlar vardır ama sanki bütün insanlık kadınları etkilemeye çalışıyor algısından kurtulun bence, 😅

2
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Olabilir bunda eğitim geçmişi de çok belirleyici oluyor. Eğitim hayatına çok ağırlık vermeyen birinde daha dikkatli incelemek gerek bu durumu.

2
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 668 cevap paylaştı.

He şöyle ya jsjss kendilerine yarari olan yurume sanatlarindan devam etsinler nsjs hangi kitabı okuyorsun hadi anlat banaaa

2
    1 Yorumla
    • sk_34
      sk_34
      1 yıl

Ahahha kızlara hava atıcam diye profesör olmuşum 😅🤣🤣

Yorumla
  • Gardenyas
    Gardenyas Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Onları anlıyoruz haa haa hep aynı sayfada kalıyorlar 🤭

3
    0 Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 31%
    1 yıl
    Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayır erkekler hiç bir zaman kadınların ilgisini çekmeye çalışmaz... kadınların ilgisine ihtiyacı yoktur harekete geçmek icin

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Öyle olan birini ayırdedersin sanırım, diyalekt kuramaz ;)

Benim okuduklarımla birini etkilemem gerekse,3 kişi zor tutması lazım gelirdi

1
    0 Yorumla
  • yusuf-kenan
    yusuf-kenan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

tam aksine. kadınlar kitap okuyan erkekleri sevmezler. kadınlar nargile çekip masaya baba malı bmv anahtarı koyan erkek peşindeler

1
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kadınların ilgisini çekmek için şekilden şekile giren çok arkadaşım var ama hiç kitap okuyanına rastlamadım

1
    0 Yorumla
  • HamzaAskaroglu
    HamzaAskaroglu Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Ben gerçek dünyadan uzaklaşıp kitapların dünyasına geçmek için okuyorum. Okurken olaylar zihninde canlanıyor. Hayal dünyası gelişiyor insanın.

1
    0 Yorumla
  • lonefever
    lonefever Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 97%
    1 yıl

Hayır ne alaka ya erkek kitap okuyamaz mı sırf merak ettiği için ilgisini çektiği için kitap alamaz mı

1
    2 Yorumla
    • derindehliz
      derindehliz
      1 yıl

Kadınların ilgisi için diyor zaten kendi kendine alabilir de okur da belirli yerlerde olan tiplerden söz ediyoruz

Yorumla
    • lonefever
      lonefever
      1 yıl

O zaman erkekler diyip genelleme yapmayın lütfen yani belirtin belli yerlerde olan erkekler diye

Yorumla
  • maviikuşileküçükkız
    maviikuşileküçükkız Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

bunu yapanlar genelde bomboş kitaplar okuyor o da günde 5 sayfa falan yani ki yaptıklarını da düşünmüyorum, akıllarına bile gelmiyordur bu

1
    1 Yorumla
    • iyigözlemci
      iyigözlemci
      1 yıl

5 sayfamı pfttt o da özet mi

Yorumla
  • karameleeeek
    karameleeeek Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    1 yıl

Bazıları işgi çekmeye yapıyo ama okuyanda vardır heralde hepsi aynı değilki ne bilelim 😂🤷🏼‍♀️

1
    0 Yorumla
  • Tanısan-seversin
    Tanısan-seversin Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Evet ben kesinlikle öyle yapıyorum işim gücüm yok bir kızın ilgisini çekmek için kitap okuyorum

2
    0 Yorumla
  • dronepilotu
    dronepilotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Hayır. Alakası yok. :) Serili kitapları seviyorum..

2
    0 Yorumla
  • _Tazz06_
    _Tazz06_ Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar kitap okuyan erkeklerden mi hoşlanıyomuş sanki

2
    0 Yorumla
  • Sühandan46
    Sühandan46 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır. Ayrıca bütün kadınların kitap okumayı sevdiğini sanmıyorum.

1
    0 Yorumla
  • mmsaci
    mmsaci Takip Et
    Guru Yaş: 53 , eic 97%
    1 yıl

Kitap okuyorsam etrafımda kim olduğunu umursamam...

1
    0 Yorumla
  • yasayanInsaniste
    yasayanInsaniste Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem ben artık kimsenin ilgisini çekemiyorum

1
    0 Yorumla
  • nonameliberty
    nonameliberty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Genelde zaman geçsin diye veya kendi kişisel gelisimim için okuyorum..

1
    0 Yorumla
  • hislipencere
    hislipencere Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl

hiç işe yarayacağını düşünmüyorum. hiç de böyle bir düşünce aklıma gelmemişti.

1
    0 Yorumla
  • byrtar
    byrtar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 70 , eic 97%
    1 yıl

Bazı kimseler hayatında kitap okumayanlar var

1
    0 Yorumla
  • pusatbirgün_
    pusatbirgün_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 125 , eic 100%
    1 yıl

Ne alaka kadınlar dan daha çok ilgimi çeken kitaplar.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > Erkekler, kadınların ilgisini çekmek için mi kitap okuyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar kitap okumayı seven erkeklerden mi hoşlanıyor? 25 cevap verildi
Erkekler kadina ulaşmak için mi okuyor, ediyor? 9 cevap verildi
Erkekler kitap okuyan kadınları sever mi? 34 cevap verildi
Sizce erkekler, kitap okuyan kadın istemez-sevmez mi? 51 cevap verildi
Erkekler çok kitap okuyan kadınlar hakkında ne düşünüyor? 13 cevap verildi
Erkekler edebi sözler duymayı kadınlar kadar sever mi? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • KS de sizi de viral videodaki birine benzeten oldu mu 🤪siz kime benzetiyorsunuz?
  • Abdülmuttalib İle size hangi tatlıyı ısmarlardık söyleyelim mi?
  • En sevdiğiniz Kadir İnanır filmi nedir?
  • Birden fazla kişiyle konuşabilir misin?
  • Renault nasıl marka sizce araba da?
  • Her zaman pozitif misin?
  • Aşk mı, karmaşa mı?
  • Nasıl sağlıklı kalırsın?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨