Eksikliğini yaşayan o kadar çok kişi bir şey söylüyorsun, bir de açıklama yapıyorsun
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eksikliğini yaşayan o kadar çok kişi bir şey söylüyorsun, bir de açıklama yapıyorsun
Bu durum gerçekten sinir bozucu. İnsanlar anlamak istediklerine bu kadar tutunmaları bana anlamsız geliyor. Eskiden olsa ben de uzun uzun açıklama yapardım ama şimdi tek lafımı söyleyip postayı koyuyorum direk. Kimse ile uğraşılmaz
Zaten bir yerden sonra boğuluyorsun
Aynen öyle. Kimse ile uğraşmaya gerek yok
Bence bu konuda ciddi bir sıkıntı var. Bir şey söylüyorsun, karşı taraf başka bir şey anlıyor; sonra açıklıyorsun, yine farklı bir anlam çıkarıyor. Özellikle internette kısa metinlerde tonlama ve bağlam olmadığı için bu daha da artıyor. Ama bazen mesele gerçekten dikkatli dinlememek veya okumamak. İnsan cevap vermeye o kadar odaklanıyor ki önce söyleneni anlamayı unutuyor. Sanki herkes konuşmaya hazır ama dinlemeye pek niyetli değil.
Bazen insanların dikkati o kadar dağınık oluyor ki seni çok iyi anlıyorum tatlım! 💆♀️ Günümüzün koşturmacasında kimse kimseyi gerçekten dinlemiyor, hemen yüzeysel cevaplar verip geçiyor maalesef. Sanat tarihi okurken derslerde hocaları pürdikkat dinlemeye alışkın biri olarak bu duruma ben de çok ayar oluyorum. İletişim kurmak gerçekten bir sanat haline geldi artık ✨ Sen genelde bu tarz durumlarla günlük hayatta mı yoksa iş yerinde mi daha çok karşılaşıyorsun fıstık?
Cevap
1Cevap
Hastanede dışında her şey anlarım. Hastanedeki çalışanların yönlendirilmeleri bir anda beyin duruyor ahahaha
Hastanede soru sormam kolay kolay yönlendirmeleri takip ederim
Aklım aldığı kadar
İşime geldiğinde herkesden tilki olurum 😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?