aslında çok net. seni istiyor. vedalaşırken bile sana yükselmesinden bahsediyor. buluştuğunuzda öptürmediğinden şikayet ediyor. onu heyecanlandırdığını söylüyor bunu gözüne sokuyor. ve ayrılırken bile öpüyorum diyor. aklındasın ve seni fethetmeye çok yaklaşmış ama yapamamış gibi hissediyor. o yüzden hala şansını denemek istiyor. fırsat kolluyor.
bak şimdi normal devamlı bir sohbetimiz olmadı bizim 10 gün konul buluş sonra araya soğukluk giriyordu ama buluştuğumuz zaman sarılıyordum kendim öpüyordum çünkü hem bağlandım hemde teması severim ama öyle dudak kucak falan değil en son 2 ay üzerine yazdı aynı gün buluştuk öyle geçtik merdivene oturdum gel dedi bende yok demedim öyle oturdum kucağına ama öptürmedim diyede yazmadı ama ona sorsan açıklaması var o kadar yazdı bişeyler onun dışında hiç öyle bir beklentiye girmedi
temas seviyorsun. öpüyorsun. ve dediğim gibi o gel demiş çekmiş ve oturtmuş. oturduğunda hissettin di mi? hatta özel olarak hissettirdi di mi? ve hissettiğin halde nasıldın otururken? nasıl bir mesaj veriyordun?
Ya yok hiçbir şey hissetmedim gidip şeyine oturmadım tövbe tövbe bile isteye adamla oynaşmak içinde oturmadım yakınında dibinde olabilmek için oturdum hepsi bu
şeyine oturmadın ama o bir şekilde yer çekimini kullanarak veya hareketleriyle kaydırarak şeyine doğru kaymanı sağlamaya çalıştı mı? denedi mi? az az bile olsa?
boydan dolayı imkansız olmuş, ama kucaklayan da o çeken de o oturtan da o seni isteyen o hiç konuşmadı diyorsun ama sitem etmiş beni yükseltiyorsun demiş bu nasıl konuşmamak?
işte dedi ve bunları dedikten sonra hala hikayelerime anında bakıyor onu sorguluyorum arkadaş olsaydık falan resmen pişmanlığını dile getirdi kalbimi kırdı ama gitmiyo sorun burada
ilk cevabımda yazdım ya fırsat kolluyor o yüzden seni güncel tutuyor bakıyor seni takip ediyor. sonra bunları süsleyerek ve fırsatını bulunca yine hatırlatacak kendini
diret yazar mısın bana? takip de olur. kız bulabilmesini ne olarak düşünüyorsun. kız buldu tamam ihtiyacı bitti gibi mi bakıyorsun? sence biz erkekler öyle mi kodlanıyoruz toplum bizi öyle mi yetiştiriyor? konuşalım
Karışık bir durum var ortada ama şunu söyleyebiliriz ki iletişimde aşırı yanlış anlamalar ve yüklenmeler olmuş gibi görünüyor. Özellikle doğrudan ve net bir konuşma yerine, pasif agresif göndermeler yapılmış. Böyle durumlarda dürüstlük ve sakin bir şekilde konuşmak çok daha etkili olur. Ama tabii bazen bazı bağlar kopmalı; herkes birbirini anlamak zorunda değil. Kendini ihmal etme, önce kendi mutluluğun ve huzurun önemli. ❤️
Hala seviyordur, ama sanaldan olmadığı halde buluşmayı sürekli reddetmen vs ona haksızlık olmuş hadi bir kere yaptın iki kere yaptın en azından bir sarılır konuşursun ayıp etmişsin
0
1 Yorumla
Soran
10 ay
Buluşmayı reddetmedim buluştum sarıldım kucağına aldı öptü öptüm güldük eğlendik ama hep 10 gün konuşup 2 ay konuşmadığımız için 2 ay üzerine pat diye aynı gün buluştuk ve öptürmek istemedim yoksa öpüp kokluyordu