Bazı insanlar algılarını kapatırlar ve sadece kendi hissettiklerini anlarlar yani onlara ne dediğinizin bir önemi yoktur.
Bazı insanlar ise sadece bazı durumlarda yani her zaman değil, asla ama asla sötlediklerinizi kaideye almazlar çünkü o an kendini aksine şartlandırmıştır.
Genel de her iki durum da olan insanlar için anlaşılmama durumuna düşmemek için insanlara direkt değil dolaylı yaklaşım ile ifade ederim ve anlaması ya da yapması gerekene kendi karar verir kendi kararı olduğu için de asli, aykırı davranmaz.
Karar ons ait olur ama aslında karar benimdir çünkü istediğim kararı almıştır.
Bu tür durumlar da en iyi çözüm bu, daha iyisi yok ama kabul ettirmenin bir yolu daha var oda dövmektir. 😅
Kendimizi anlatmaya çalışmaktan da yorulduk, insanların anlamak istediği kadar olmaktan da değil mi? Bunu anladığımdan beri kimseye kendimi anlatmak için çaba göstermiyorum, sen de öyle yap çünkü gerçekten anlamak isteyen seni yormadan da anlayabiliyor.. mutku kal..🙃
Dünyanın en iyi mizah yeteneğine sahip olabilirsin, kullandığın kelimeler çok gündelik çok nettir, güzelde bir telaffuzla yapıyorsundur esprilerini.. Karşındaki insansa kullandığın dili bilmediği sürece esprilerine gulmeyecektir.. 🤷♀️ Yani sen istediğin kadar anlat karşındakinin anlayabildiği kadardır herşey..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
'İşine geldiği gibi' demek bu mudur, bilmiyorum ama gerçekten çok yorucu. Saatlerce kendini anlatabildiğini düşünüp sonrasında tekrar tekrar en başa döndüğünü görmek inanılmaz üzücü. Hem de beni en iyi anladığını düşündüğüm kişi bunu yapınca...
Kendi kafasında kurduğu olaya uydurmaya çalışır genelde, uymayınca da suçlar. Böyle olan insanlar işte sıkıntı, seni direkt yargılıyor. Ama farklı açısı vardır diye düşünen mütevazilik olsa ne güzel olur.
Beni realde selam vermemden bile çözen insanlar var Âmâ burda korudum sadece mesafe âmâ ön yargılar duruşuma VE esarbima söz edenleri geçtim anlayan bir sen varsın tatlısı