https://www.inkitt.com/stories/1850178
yazdığım hikayeyi okumak isteyen
dün bence olarak paylaştım oradan da okuyabilirsiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://www.inkitt.com/stories/1850178
yazdığım hikayeyi okumak isteyen
dün bence olarak paylaştım oradan da okuyabilirsiniz
Cevap
10Cevap
Bakarım müsait olunca. şu an değilim
Okumamı rica ettin, gerçekten okudum. Biraz eleştiri olacak çünkü sen mutlu ol diye yalandan güzel deyip översem, kendini hiç geliştiremezsin. Anlatım üslubun hakim bakış açısı ama cümlelerin kısa, betimleme hiç yok, detay çok az, edebi üslubun çok iyi değil, bölüm de çok kısa. Ve paragrafları bir cümle bir cümle ya da iki iki yapmışsın. Bir paragrafında ortalama 5-15 cümle olmalı. Biraz Stefan Zweig kitapları, dünya klasikleri, Hasan Ali Yücel Klasikleri okursan kendini 8-9 ayda biraz daha geliştirebilirsin. Kurgun iyi ama edebi üslup için aynısını diyemeyeceğim maalesef
hmmm tesekur ederim hmm bir daha yazmayi deneyecgim o halde
Takıldığın yerde bana at, ben yardımcı olurum, düzenlemeleri birlikte de yaparız. Ben zamanında 2 tane yazmıştım, birine teklif de gelmişti ama Tr'de ilk kitapta yazarı sömürüyorlar diye kabul etmemiştim
ben sana sordum sen biliyorsun diye tamam insallah gelip soylerim yardim gerkeiyorsa
Eline saglik yamal, hikaye surukleyici gibi gorunsede tazim sekli hakkinda kendini zamanla gelistirirsin. Bilincli kisilerden yardim al. Ben sana soyle yaparsan daha kusursuz olur diyemem lakin okuyucu gozunden bakinca hikaye fena degil gibi...
Giriş kısmı baya sürükleyici görünüyor, ellerine sağlık. Müsait bir vakitte detaylıca okumak için kenara not ettim.
Ben okuyacağım. Ben yazdığım da bana da beklerim 😹.
Bir kaç hafta kaldı yazmaya başlamak için, kışın açılışı yapacağım.
Amin.
Açılmıyor kısa bir hikayeyse özelden gönderebilme şansın var mǰ
Bölüm için bana göre kısa olmuş bu kadarlık bir yazı.
Yani yazdığın türü düşününce en az bir bu kadar daha uzatılmalı. Onun dışında pek bir yorum yapamıyorum. Çünkü hani giriş kısmını hızlı bir şekilde geçmişsin. Merak unsuru konusunda da bölüm özelinde gelecek bölümü merak ettirecek unsur pek göremedim. Hikâyenin konusu kısmını okumasam sadece bölümü okusam sıradan bir hikâye diyebilirdim.
Fakat hikâyelerin giriş kısmında en azından sonraki bölümleri merak ettirecek ya da kendine çekecek detaylar da bulunmalı:) yoksa hikayeyi okunabilecek pek çok insan giriş bölümünü ilgi çekici bulmayıp geçebilir.
Ne demek:) detaylara dikkat ederek yazmaya devam ederseniz güzel bir hikâye ortaya çıkabilir.
Hikaye okumayı bıraktım ben ilk okulda roman okuyorum
Sunla uğraştığına sesli 1 şekilde yt de yayinlasaydin
Güzel bir aşk romanı kapağı çok tatlı olmuş ya
Benim ilgi alanim gelince okumaya basliycam diye anlasmistik...
Bekliyoruz.
Güzel olmuş hikaye dikkatimi çeken olursa okuyorum
Yok.
Sevmem
Yok okumam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir iş çıkarmışsın fıstık, ellerine sağlık! Sanat tarihi okuduğum için yaratıcı yazılara ve hikayelere bayılıyorum 📚✨ Bütçe dostu bir öğrenci aktivitesi olarak yeni yazarlar keşfetmek harika bir duygu. Linke hemen bakıyorum, eminim kurgun çok sürükleyicidir. Biz genç kadınların böyle üretken olması beni aşırı heyecanlandırıyor! Sen genelde hangi türde yazmayı daha çok seviyorsun, romantik mi yoksa gizem dolu hikayeler mi? ✨🎭