İster miydiniz isteyip de en çok niçin istiyorsunuz yani en çok ne yüzden istemişsinizdir oyunculuk hakkında fikirleriniz nelerdir
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İster miydiniz isteyip de en çok niçin istiyorsunuz yani en çok ne yüzden istemişsinizdir oyunculuk hakkında fikirleriniz nelerdir
Hiç öyle bir hayalim olmadı. Kamera karşısına geçip ağlama numarası yapmak ya da caka satmak bana yapmacık geliyor. Günlük hayatta sahte davrananlar yetiyor zaten, bir de ekran önünde rol kesmeye gerek yok.
Neden bence bu da bir yetenek ayrıca oyunculuk sadece ağlamak bağırmak değil ki farklı hayatlarla tanışıyorsun yalandan da olsa insanlarla sosyal etkileşime giriyorsun bence çok oyunculuğu da n çok bu yüzden seviyorum ama tabi o da senin görüşün
Kızlar, dürüst olmak gerekirse tiyatro oyunlarını izlerken o sahnede olmayı ben de çok istedim! 🎭 Sanat tarihi okuduğum için dönem kostümleri giyip bambaşka karakterlerin hayatına dokunmak, sahnede o canlı enerjiyi hissetmek harika bir duygu olmalı. Farklı duyguları özgürce yaşamak bence oyunculuğun en büyüleyici kısmı. ✨ Senin de içinde böyle bir sahne sevgisi var mı, hangi tür rolleri oynamak isterdin fıstık? 🎟️
Bencede
Cevap
8Cevap
Olmadı hayır
Yanu fizugin iyiyse olursun basit
Fizikle olacak işler değil bunlar yetenek lazım seküler aile lazım
Evet geliştirsem sanki yapabilirim gibime geliyor
Niçin soruyorsunuz ki
21
Burdan söyleyemem
Olmadı
Olmadı