AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır geçmiyor.
Sıradan bir tipin oyuncu olması zor illaki medya tarafından pohpohlanması gerek. Bkz:Hande Erçel
oyuncu olmanında hem avantajı hem dezavantajı var bir yandan hayranların varken bir yandan düşmanların olabiliyor iyi yönüde kötü yönüde var tartışılır tamamen
Ya aga parayi vurduktan sonra kim dusman oluyosa olsun
avantajı da dezavantajı da var oyuncu olursam bunları düşünerek olurum seni bilemem
Bir iki ajansa boş yere paramı kaptırdıktan sonra vazgeçtim. Yönetmen tanıdıksa olur ajansların çoğu dolandırıcı
Çocukken hayalimdi. Annem neyse ki engel olmuş ajskdndmf
Sjsjsjjsjsj neden 😂
Yani utanırdım ben küçüklüğüm ekranda olsa komik
Hahaahhahaha masumum benim😂 benden olur mu sence tip mipte var on numara jest mimikte yaparim
Olur neden olmasın ki.
Yetenek önemli tip değil
Amaaan sanki dizilerde basrolde tipsizleri goruyoz turk dizilerinde lutfen realist olalim biraz😂
Tip olsaydı kesinlikle
Bencede
Ama biraz bakimla degisiklik olabilir. Kendine bak biraz.
Bakım değil estetik şart
Yaniliyosun. Patatesi bile boyamislar cogu kadindan guzel olmus.
Burunla dişi boyayabilir misin
Burun makyajiyla patates gibi burnu bile ipincecik yaparsin
Oyunculuk için makyaj yetersiz yine de kanaatimce
Ya sen ozguvensizsin sorun burada.
Çok haklısın valla😂
Kendine guvenin olsun ve degisiklkk yapmak iste yeterki :) ben bi erkek olarak bugun 20 dk sakal trasim icin ugrastim sende kendin icin ugras😂
20 dk gayet normal değil mi😅 arada yapıyorum ben de birşeyler
Ahahahshshshs arada ypaiyoz mina koyim ahahahahahahha usengecligimize gelmesse falan 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Bir dur ya aklım şu an güzellikte değil tercihlerde 😂😂😂
Uni tercihi mi ne tercihi 😂
Evet ya üniversite
Ah gariplerim benim bizde dustuk o derde 3 yil once Allah kolaylik versin sizeee😃
Vermiyor ya 😅
Kac puan aldin tyt ea say soz
Yok ya hiç söylemiyim dalga geçersin şcllfcl
Hahahaha soyle be benimde pek iyi gelmedi nasi olsa 🤪
Tyt 328 ea 256 söz 280
Gayet guzel puan almissiniz helal len 😂.
Almissin*
😂😂😂 tabii
Cidden bak anadoluda istedigin ea bolumune yerlesirsin😂 ama sana altin degerinde bi tavsiye vermek istiyorum gozlerini dort ac. Saglik bolumu sec. Oku. Sonra almanyaya bas git. Almanyada saglikci ihtiyaci cok. Guzel bi hayatin olsun. Yabana atma tavsiyemi
Ama Sağlık bölümleri hep 2 yıllık ben yurtdışına gitmek için 2 yılda nasıl birikim yapayım ki
Evladim 2 yillik olsun olsunda. Adamlar ilan verdi. 1. sirada saglik bolumleri var ve inan okulda gordugunle is ortaminda yaptigin ayni degil. O onemsiz. Yeterki elinde o diploma olsun. Birikim konusuna gelirsek ne birikimin olacak ki orada biriktirirsin zaten calistikca
Bilgim yok ya ben de istiyorum gitmek ama nasıl olacak vizesi şuyu buyu çok masraflı
Onlari dusunmeyeceksin. Adamlar gelsinde vasifli olan gelsin diyo. Senin basvuru yapanlardan farkin olsunda adamlar her turlu alirlar cunku ihtiyac var orada bu alanda suanda. Bizim yuzumuz gulmedi bari bizden sonraki neslin yuzu gulsun. Bu tavsiyemi yabana atma abicim. Hayatin kurtulur.
Haklısın elbette teşekkür ederim tavsiyen için
Rica ederim. Ama bi dusun bu isleri yani yurtdisina cikis konusunu uzun zamandir arastiriyorum. Hakkini vererek. Istersen kendinde arastirabilirsin. Isterim ki guzel bi hayatiniz olsun su kusagin bi ferdi olarak.
Benim de günlerdir aklımda çünkü ona göre tercih vereceğim
Bu alanda ihtiyac var orada ve yerinde olsam Şu an bu firsati degerlendirmeye bakardim. Suanki kafayla.
Çok şey gördük bari ekonomik refahımız olsun
Mantikli. 4 yillik isletme okumaktansa 2 yillik fizyoterapi oku.
İyice araştıracağım
Daha fazla fayda saglamis olursun kendine
Elbette
Arastir tabii almanyanin en cok ihtiyac duydugu meslek gruplari yaz amerikanin misal.
Sağlık çalışanı alışanları için açık olduğunu biliyorum ama benim aklımı karıştıran tek şey nasıl gideceğim
Aile sıkıntı ekonomi sıkıntı
Guzel soru. Oradaki bi sirkete is basvurusunda bulunacaksin. Gerekirse yalan soyle. Mobbinge ugradim hasta yakinlarindan dayak yedim de. At biseyler. Gecenlerde boyle bi kiz almanyaya iltica etti. Sende yap. Ekonomi konusu ise bi sure calisip gidebilirsin durumlari toparlayip. Sonra zaten oradaki maasinla kendini gecindirecek durumda olursun
Tamam bir şekilde onu hallettim diyelim ama ailemi ikna edemem ki
Gelecegin icin mecbursun. Iyi bi gelecek istemiyo musun? Mantikli bi sekilde izah et dusuncelerini.
Çok istiyorum ama izah edilmez ki öyle bir kafa yapısında değiller
Cok istiyosan mucadeleci ruhada sahip olmalisin. Hangi kazanim kolay? Ikna etmeyi ogren
Umarım halledebilirim şans dile
Best of lucks tatlım😂😂😂
😂😂
😄😄😄
Eskiden düşünürdüm
Ne degisti
Tiyatrolara katildim ama hocalar ayrımcılık yaptı soğudum bende
Kim uzdu len bu kizi😔
Hocalarım 😐
Xbzndjdjdjdjd orasini anladik canim😂
Yaa bu sektorun varya ben.. hep torpille isliyo ya saka gibi
Snjsjs