Sniper falan hani onun lazeri var ya, o müthiş çekici bişey ya ♥ Siyahlar içerisinde bir keskin nişancı ve elinde de sniper.. Müthiş heyecanlandırıyor beni :D Sırf bu yüzden bir ara online fps oyunları oynuyordum haa bir de GTA ♥
Sadece ben mi hayal ediyorum acepsi :/:/
Keskin nişancı olmak gibi bir hayaliniz hiç oldu mu?
Aha hislerime tercüman olan bir hatun, baya düşünmüştüm bu konuyu hatta araştırmalar yapıyordum nasıl olunur nasıl edilir. Küçüklüğümden beri sniper oyunları oynardım, piyasadaki bütün sniper filmlerini de seyrettim. Soluksuz bir heyecan katıyor bu iş 😌
Ben filmlerine filan da hastayım çok sarıyor, Enemy at the Gates diye bir film var 2001 yapımı. Normalde eski filmleri izlemem ama mükemmel bir sniper filmi öneririm 😌
askerde g3 ile biran önce atsam diye bakıyodum sogukta :D aklıma cod mw 1 deki mactavish in görevi geldi susturuculu ile herkesi avlıyosun ilk oynadıgımda gelişi güzel catısıyodum megerse sessiz gitcekmişiz :D sanada sniper elit galiba o oyun güzeldi
Kalp her attığında vücut titrer buda merminin hedefi şaşırmasına neden olur ve kadınların kalbi daha hızlı atar genellikle yani herşey nefes kontrolünde biter aynı zamanda bir keskin nişancının atışı oyunlardaki gibi imge göstergesinin tam olduğu yerede gitmeyebilir bunun için mesafeye bağlı olarak merminin düşüş hızını (merminin türüne ve hava sıcaklığına göre değişir) genellikle keskin nişancılar 7.62 veya 12.7 lik mermi kullanır ki bu mermilerin silaha göre düşme oranları farklılık gösterir rüzgarın yönünü (mesafe ve hızına göre değişir özel bir trigonometrik hesaplaması vardır) merminin değiştireceği konumu hedef hareketliyse merminin o mesafeyi katettiğinde hedefin nerede olacağını hatta 1500 metreyi aşan mesafelerde ki 1200 metreden sonra atış yapan kişilere sniper denir dünyanın dönüş kuvveti dahi mermiye etki eder ve bir keskin nişancı bunların hepsini hesaplamalıdır. yani kusursuz bir nişancı olmak hayalin kadar kolay değildir.
Okçuluk ve yivli silahlara ilgim var sürekli her ay atışlara gidiyorum ama sitedekilerin eline tavuk versen kesemezler hepsi deli yürek kesildi başımıza eheh yorumlara bak :D
Suanda hakkari de gorew yapiyorum ve keskin nisanci degil uzmam nisanciyim... o nedek dersen keskin nisanci kanas kullanir ben ise accuracy (ekurizi) kullaniyorum...
En İyi Cevaplar