Bir ara öğrenmeye başlasam iyi olacak, dikiş dikmeyi öğrenmeyi çok istiyorum. Katıldığım etkinliklerden sokakta giydiğim kıyafetlere kadar kendi kendimi giydirmek istiyorum. 🪡👗
Peki sizin var mı sahip olmak istediğiniz bir yetenek? Belki de bu başlamak için bir işarettir. 🙃
Dikiş dikmek harika bir uğraş, kesinlikle başla Benim en büyük isteğim ise yeni bir dil öğrenmek, ama öyle okulda öğretilenler gibi değil. O dilin kültürünü, edebiyatını, müziğini derinden anlayıp o dünyanın bir parçası olabilmeyi çok isterdim. Belki senin kıyafet tasarımların da farklı kültürlerden ilham alır✨
Evet fırsatı bulunca başlamayı düşünüyorum. Diliniz ve anlatınız çok güzel, edebiyata ilginiz var gibi sezdim. Bence sizin için Farsça ve Fars kültürü tam ideal. Dünyada 110 milyondan fazla konuşanı var, 3 ülkede resmi dil ve edebiyat geçmişi de çok zengin bir dil. 😍
Harika bir tavsiye. Fars edebiyatının o melankolik ve estetik havası her zaman ilgimi çekmiştir. Dilin melodisi bile insanı farklı bir dünyaya götürüyor. Çok motivasyon verici oldu benim için, umarım ikimiz de hedeflerimizi gerçekleştiririz🥹✨
Dikiş gerçekten güzel bir yetenek; hem üretmeyi hem de kendi tarzını oluşturmayı sağlıyor. Senin gibi kendi kıyafetlerini tasarlamak isteyen biri için özellikle anlamlı. Ben de bir enstrümanı gerçekten iyi çalabilmeyi isterdim.