aynadakiajan | Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Master
12 gü
Özel gücüm var bir faydasını görmedim bazen eğlenceli oluyor ama. Kullanmayı bilmiyorum nasıl geliştireceğim onuda bilmiyorum. Ne olduğunu da tam olarak bilmiyorum çoğu insanda yok çünkü.
Birinci koku almıyorum Sonra uyanıkken anlık gözümü kapatsam ama uyumak için veya göz dinlendirmek için değil kapatıp 3 5 saniye bile durmadan hep uyanıkken rüyalar görüyorum. Düşünmeden hiç bir şey hayal etmeden istem dışı olan kontrolü bende olmayan sahneler imgeler karakterler Bazen bu sahneler o kadar güzel oluyor ki hiç açmadan gözünü izleyip oradan gelesin gelmiyor Bazende bu şeyler güzel olmuyor kabus çıkıyor anında gözünü açmayıp izlersem o gördüğün varlık her ne korkuya neden oluyorsa öyle dehşet bir şey ki Seni zorla atıyor inat edersen. Senin onu izlediğinin farkında sana yaklaşıyor o yaklaştıkça Tıpkı akşam yatınca gece kabusla uyanırsın ya işte Terleme kalp sıkışması ürperme dilin dudağın kuruma uyuşma korku panik atak hepsi oluşuyor dayanamayıp açıyorsun gözünü Yani normal insanların gece yatarsa gördüğü şeyleri ben uyanıkken görüyorum hemde her zaman
Tek istedğim keşke resim yeteneğim olsaydı gördüğüm her şeyi resmederdim.
Tamam şimdi gözümü kapatıp açtım 3 saniye içinde gördüğüm şey şuydu Bir üçlü priz seyyar priz böyle havada sallanıyor kablosunun ucundan bu prizin delikleri değilde yan tarafından delikler açıldı oralardan petrol gibi sim siyah sıvı fışkırır haldeydi sallandıkça priz fışkırıp duruyordu izlemedim gözümü kapatıp açınca bunu gördüm işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
43Neymiş
Birinci koku almıyorum
Sonra uyanıkken anlık gözümü kapatsam ama uyumak için veya göz dinlendirmek için değil kapatıp 3 5 saniye bile durmadan hep uyanıkken rüyalar görüyorum. Düşünmeden hiç bir şey hayal etmeden istem dışı olan kontrolü bende olmayan sahneler imgeler karakterler
Bazen bu sahneler o kadar güzel oluyor ki hiç açmadan gözünü izleyip oradan gelesin gelmiyor
Bazende bu şeyler güzel olmuyor kabus çıkıyor anında gözünü açmayıp izlersem o gördüğün varlık her ne korkuya neden oluyorsa öyle dehşet bir şey ki
Seni zorla atıyor inat edersen. Senin onu izlediğinin farkında sana yaklaşıyor o yaklaştıkça
Tıpkı akşam yatınca gece kabusla uyanırsın ya işte
Terleme kalp sıkışması ürperme dilin dudağın kuruma uyuşma korku panik atak hepsi oluşuyor dayanamayıp açıyorsun gözünü
Yani normal insanların gece yatarsa gördüğü şeyleri ben uyanıkken görüyorum hemde her zaman
Tek istedğim keşke resim yeteneğim olsaydı gördüğüm her şeyi resmederdim.
Hımm anlatmayı dene
Tamam şimdi gözümü kapatıp açtım 3 saniye içinde gördüğüm şey şuydu
Bir üçlü priz seyyar priz böyle havada sallanıyor kablosunun ucundan bu prizin delikleri değilde yan tarafından delikler açıldı oralardan petrol gibi sim siyah sıvı fışkırır haldeydi sallandıkça priz fışkırıp duruyordu izlemedim gözümü kapatıp açınca bunu gördüm işte
Ilginc
İşte bunlar hep değişiyor her kapatıp açığa başka bir şey
😂😂 ay sesli güldüm
Geliştirmişsin bence bu da yetenek
Valla çok severek dinliyorum 😂
Çocuk bile satmissinz
Severiz
Sütlaç için la
Sütlaç için değer be haydar
Hakli olabilirsin hiç yemedim
Niue brom
Ciddi misin 🥰😍