Var tabi sesimin güzel olması ve resim çizmek 2si berbat güzel resimler çizip ressam olabilirdim, şarkı söyleyip bir şarkıcı olabilirdim ama yok kendilerine özeniyorum daha anlamlı bir şarkı söyleyeceksin ve şarjın her yerde çalacak düşüncesi bile güzel bunun bir resim çizeceksin sergi'de alacaklar herkes hayran kalacak tanınmış kişi olacaksın. Bir nesne icat etmek isterdim yararlı olan çok var yetenek sahibi olmak istemem ama sayısal yeteneğim var ezber yeteneğim var sesim yok sesim olsaydı şarkıyı hemen ezberleyip söyleyebilirdim yarışma vardı yetenek yarışması sihirbazlık, resim çizme, takla atma, ateş üstünden atlama harika yetenekler var sesinin güzel olması ne alaka yetenek diyeceksiniz belki buda benim için bir yetenek bence güzel olan her şey.
Keşke sesim çok güzel olsaydı ya da çok zeki olsaydım. Gerçi zeka insana başarı olarak kazandırır ama duygusal olarak kaybettirir. Onun dışında fazla yetenek istemezdim, çünkü benim için önemli olanlar bunlar.
Bir ara kara kalem le uğraşıyordum güzel şeyler başardığımı düşünüyordum bir evreye kadar sonra da sıkılıp bıraktım ama şu an pişmanım keşke kendimi geliştirmek için üzerine gitseydim diyorum. Yani resime yateğimin olmasını istersim
Hafizam zayif ya az önce 1 saat telefonu aradim sonra hatirladim kaybolmasin diye kaldırmıştım kaybolmasin doye kaldirip kaybetme hastalığım.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️