Lucifer, insanlara nefret eden bir varlık, insanları küçümsedi, nefreti yüzünden cennetten kovuldu, bu insanlar neden onlara nefret eden varlığa tapıyor, o yardım etmez ki ve asla sevmez bizi

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lucifer, insanlara nefret eden bir varlık, insanları küçümsedi, nefreti yüzünden cennetten kovuldu, bu insanlar neden onlara nefret eden varlığa tapıyor, o yardım etmez ki ve asla sevmez bizi

Popüler kültürdeki veya felsefi Luciferianizm akımındaki algı dinsel metinlerden oldukça farklı. Orada Lucifer körü körüne itaate karşı çıkan, bilginin, özgür iradenin ve otoriteye başkaldırının simgesi olarak görülüyor. Yani insanlar kötücül bir varlığa değil, edebiyat ve felsefede ona yüklenen özgürleştirici figür imajına veya karizmatik dizi film karakterlerine ilgi duyuyor.
Lucifer hakkında iki şey duyup insanlardan nefret ediyor asla sevmez diye ahkam kesmek karakter analizi değil ezber konuşmak. İnsanların inancını küçümsemek de seni otomatik olarak haklı yapmıyor..
Çok havalısın karı voov sen farklısın
Öyleyim :DD
Cevap
5Cevap
İnsanların onu sevmesinin nedeni ise çoğunlukla isyan, özgürlük ve otoriteye karşı duruşu sembolize etmesi; herkes gerçekten ona tapıyor değil.
Kendilerinin farklı hissetmek için, kimi için travma tepkisi, onları sevmeyeni sevmeyi seviyorlar. Kısaca m. llar 😁
Yazık garibim
Kanat takımları bakıma muhtaç ?
Hayrıma sevabıma sanayiye götürsem şunu 😃
Havalı olmaya çalışıyor avamlar
Şirk koşuyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?